Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Capricorn 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 11-17 iunie

Dacă au vreo problema aş spune că este legată de faptul că şi sâmbătă trebuie să meargă la serviciu, dar au şi resurse pentru a depăşi momentul şi a merge mai departe, adică le mai rămâne şi ceva timp ca să fie alături de familie.

Apoi, o serie de atacuri la imagine, dar sunt atacuri întemeiate, sunt lucruri făptuite cu sau fără cunoştinţa Capricornului dar pentru care acesta fie şi-a dat girul, fie le-a acceptat tacit, lucruri care ies la iveală şi care îl va afecta emoţional pe Capricorn. Din păcate, de astă dată, sunt ilustrarea proverbului cine nu cască ochii, cască punga.

Chiar dacă pe 12 iunie aceasta își mai atenuează influxurile, Saturn și Luna Neagră continuă să rămână în Casa a 12-a, mai mult continuă să acţioneze provocând răsturnări de situaţie, rupturi, disoluţii acolo unde lucrurile nu sunt ceea ce ar trebui să fie.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Iar nativii Capricorn nu i se pot împotrivi. De altfel, semnale că trebuie să se oprească şi să schimbe direcţia, au avut demult, aş spune că de vreo 3 ani, dar nu au ţinut seamă de aceste avertismente, iar acum este momentul plăţilor – prin boală, cu propria libertate, prin oprobriu public, prin pierderi financiare și chiar a unor bunuri la care ei țineau foarte mult cum ar fi casa părintească sau un teren de valoare, pe toate căile pe care aceştia au acţionat fără să ţină seamă de legile universului, chiar dacă Saturn în calitate de stăpân al semnului lor atinge latura familiei şi pe cea a banilor ca şi cum unii vor da socoteală pentru lucruri pe care le-au făcut cu bună ştiinţă.

Pentru unii Capricorni însă zilele de 13 şi 14 iunie pot fi zile ale recoltei sau ale finalizării unor contracte sau proiecte menite să le aducă bani frumoşi în buzunare prin varii comisioane.

15 şi 16 iunie le poate aduce unor Capricorni o decizie menită să le consolideze poziţia socială şi financiară, nu atât prin moştenire, cât prin nişte bani care vin să suplinească o serie de nevoi – poate fi vorba despre un credit poate, dar poate fi vorba şi despre o ofertă de muncă care vine, la pachet, cu un salariu atractiv şi căreia nu cred că ei i-ar putea împotrivi, nu de alta dar Nodul Nord sugerează că toate se petrec aşa cum este scris în Cartea Destinului.

Totuşi, i-aş sfătui pe unii Capricorni să ţină cont de semnalele pe care le transmite organismul lor şi să facă un control medical amănunţit, să-și stabilească un regim alimentar adecvat și să se odihnească.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top