Connect with us

Revistateo.ro

Previziunile detaliate pentru fiecare zodie. Ce se întâmplă pentru fiecare nativ în săptămâna 20-26 august 2017. Citește zodia ta!

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 20 – 26 august 2017

Capricorn – s-au eliberat de probleme dar încă nu au scăpat de stresul generat de pătratul Jupiter – Pluto, cu Jupiter în casă socială sau Careul în T separant dintre Venus – Pluto și Uranus de pe axa creativității. Atenție la Neptun în opoziție cu Merur retrograd care pare să îi provoace să accepte o serie de compromisuri legate de carieră.

Uranus în Casa creativității și a iubirii, în pătrat cu Pluto îi năuceşte, de astă dată pe axa comunicării și a drumurilor scurte prin implicarea componentei sociale, este ca şi cum acestor nativi li se fac promisiuni fără acoperire iar ei, în nivitatea lor, chiar cred ce li se promite.

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 august 2017. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Luni 21 august, şi marți, 22 august, pare să le dea o mână de ajutor un trigon Soare – Uranus – conjuncția Luna Neagră – Saturn, ceea ce poate răsturna situaţia în favoarea lor deoarece vor ştii unde ce să spună, cum să spună dar mai ales cvor știi cum să pună problema. Nu scapă de invidii, de bârfă, de micile bisericuţe care se formează pe la spatele lor, lucruri care îi amărăsc, îi fac să se retragă și mai abitir în cochilia lor unde stau şi îşi macină supărările. Totuși, este bine că nu destabilizează emoţional, mărunţişurile zilei vin parcă şi le cosolidează ideea că numai singur poţi ajunge acolo unde îţi doreşti.

Trebuie să înțeleagă că gura lumii îi slobodă și viața merge mai departe. Lucrurile plutesc încă într-o nebuloasă ciudată, pentru că mulţi dintre ei nici nu realizează ce li se întâmplă. Sunt pragmatici, ştiu foarte bine ce au de făcut, dar de astă dată cad în capcana propriilor dorinţe. Iar perioada de restrtucturare interioară durează cam până pe la finele anului câns Saturn, stăpânul lor planetar revine după aproape 29 de ani în domiciliu.

Tensiunile financiare sunt generate şi de cârma destinului, de asceniunea Nodului Nord conjunct cu Marte, ar vrea să facă foarte multe dar nu știu cu ce să înceapă. Luna Neagră face conjuncție, în Casa lucrurilor ascunse, cu Saturn, deci să fie atenţi cum pun problema evoluției lor și la ce fac, deoarece, se pare, că momentul să-şi achite datoriile sau prostiile pe care le-au făcut este mai aproape decât cred, cu atât mai mult cu cât pentru unii dintre ei se apropie s-au s-a încheiat deja un ciclu al Destinului.

Afectiv lucrurile cred că sunt pe drumul cel bun, mai ales pe 23, 24 şi 25 august. Barca destinului îi provoacă să-şi stăpânească bine cârma sufletului prin vâltori care de care mai periculoase dar din care vor ieşi alţi oameni, vor privi viaţa de pe alte poziţii, se vor regăsi pe ei și puterea de a merge mai departe. Atenție totuși, la zilele de 25 şi 26 august.

Pe de altă parte, nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli şi le vor face. Pe de altă parte vin bani, fie printr-o mărire salarială, fie printr-o slujba part time undeva pe 24 sau 25 august.

Rămân în actualitate durerile de cap şi de spate, dar şi reacţiile digestive neaşteptate dacă ne gândim că ei mănâncă pe sărite şi numai ce le place sau la temperaturile care taie pofta de mâncare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top