Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 24-30 septembrie 2017

Capricorn – iata un semn care în sfârşit, a încheiat cu cernutul prieteniilor şi relaţiilor. Nativii Capricorn au înţeles că foarte multă lume le căpuşează existenţa profesională şi s-au apucat să facă curăţenie, fapt care le aduce o stare de linişte pe care parcă au uitat să o mai încerce în ultimii ani, în special după prigoana sufletească prin care au trecut în ultimii doi ani.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Au încercat să o facă şi în primăvară dar se pare că nu au reuşit. Asta nu înseamnă că îşi abandonează munca. Normal că tot ceea ce se circumscrie ideii de creştere şi acumulare financiară este la ordinea zilei. De aceea, în comparaţie cu cei care se odihnesc sau se distrează în zilele de 26 şi 27 septembrie, ei vor petrece la serviciu, legaţi de scaune, eufemistic vorbind ca să aducă la zi situaţiile, să încheie balanţele şi să mai verifice odată dacă bilanţurile au fost trimise.

Mi se pare tulburător Careul în T de pe Casa prizonieratelor de orice fel, din 28, 29 şi 30 septembrie, care pare să confirme nu atât statutul profesional, cât să le pună în faţa rezultatele muncii lor de care au beneficiat toţi, în special cei care i-au tras după ei în afacerile lor şi care răspund acum pentru faptele lor. Un mea culpa tardiv pentru că legea nu iartă.

Cei care lucrează în domeniile grafică, grafică media, comunicare media electronică, web design, negocieri şi agreeri de contracte şi de contacte pe relaţia cu străinătatea, vor da dovadă de o creativitate ieşită din comun. Sunt singurii capabili să ţină în frâu impulsivitatea tinerilor şi prin aceasta să-şi atragă aprecierea felului lor de a fi.

Pe 27 septembrie însă, femeile Capricorn se pot confrunta cu încetarea unor contracte, cu ruperea oficială a unor relaţii, cu consumarea unui divorţ care le-a adus numai angoasă. Pentru alţii, ziua poate aduce întâlniri de destin sau prietenii de o viaţă ori regăsirea unor prieteni a căror urmă o pierduseră demult.

Pe 29 septembrie, lucrurile se încrâncenează iar: noi declaraţii, noi confruntări, noi decizii. Noroc însă că le este aproape familia şi se pot bucura şi că au scăpat de stresul unor intervenţii chirurgicale ce păreau iminente, datorită schimbării regimului de viaţă şi chiar a celui alimentar. Dar ce mi se pare mie mai important acum este o schimbare de atitudine faţă de sine însuşi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top