Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Capricorn – daca saptamana trecuta isi cerneau relatiile, saptamana aceasta putem spune ca le poate aduce blocaje de comunicare cu familia. Intrarea Lunii Negre in Casa carierei si a Imaginii sociale le aduce provocari care vor veni insotite de neplaceri birocratice, care ii obliga sa refaca o serie de documente financiar-contabile sau argumentatii juridice, ceea ce nu le place, dar nu au ce face.

Sa se gandeasca ca in tot raul este si un bine, superiorii vor remarca harnicia si priceperea lor si le vor propune alta pozitie profesionala care, zic eu, nu este rea deloc, depinde de cum privesc lucrurile. Nu inseamna ca trebuie sa impinga lucrurile in extreme, ca mai apoi sa clacheze.

a href=”http://teotrandafir.com/horoscop/horoscop-anual/2017-din-punct-de-vedere-numerologic-pentru-fiecare-zodie-incepe-un-ciclu-de-9-ani-extrem-de-important-131907″>CITESTE SI: CUM ARATA 2017 DIN PUNCT DE VEDERE NUMEROLOGIC

Daca luni, pe 28 noiembrie se punea problema unei virtuale promovari, marti pe 29, sansele de materializare sunt foarte mari. Singura conditie va fi ca ei sa accepte ca o perioada de timp sa faca naveta intr-o alta localitate, sa plece la o specializare, in tara sau in strainatate, sau sa se mute o perioada de timp intr-o alta localitate unde ar trebui sa supravegheze atent fiabilitatea filialei, sa evalueze oamenii si sa intocmeasca rapoarte saptamanale pentru institutia in care lucreaza, indiferent daca este de stat sau privata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top