Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Capricorn 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 28 august-3 septembrie 2016

Capricorn – Atentie la problemele cu legea! Careul in T intre axa Nodurilor Lunare, Soare si Neptun atentioneaza ca cel putin in zilele de 30, 31 august si 2 septembrie, sa fie atenti la felul in care se pozitioneaza fata de o situatia conflictuala, cu iz penal, care implica abuz in serviciu, santaj si tainuire, pentru ca nu ii vad deloc bine.

Alti Capricorni se pot confrunta cu probleme care tin de sanatate, pot afla un diagnostic care sa ii descumpaneasca, se pot pricopsi cu o dermatita sau o eczema de care foarte greu vor scapa. Zile ciudate ca sa spun asa 30 august, 1 si 2 septembrie.

De asemenea, decizii profesionale care sa ii surprinda, decizii care nu au nicio legatura cu ei decat prin prima varstei, sunt prea batrani pentru a mai ocupa o anumita pozitie in schema si chiar li se va cere imperativ sa se pensioneze.

Multi Capicorni se pot confrunta cu probleme financiare deoarece au absolvit o facultate si o scoala superioara de cativa ani si nu au un loc de munca iar familia s-a cam saturat sa ii tot ajute. Cert este ca acesti nativi vor avea o saptamana destul de tensionata si de controversata. Marte si Saturn, focarul Careului in T, sugereaza schimbari profunde la nivel sufletesc, atitudini abandonate, principii desfiintate, nu se mai reunosc, ei care erau atat de echilibrati, stiau fiecare pas pe care il vor face.

Acum, deodata, lucrurile nu mai stau in picioare, situatiile sociale sunt de neconceput, dar spaima cea mai mare vine de la faptul ca ei nu se mai recunosc pe ei. Nimic din felul cum actioneaza in prezent nu ii mai reprezinta, stiu asta dar o forta interioara ii conduce irevocabil spre ALTCEVA, ceva necunoscut.

Iata care sunt spaimele lor interioare, teama de necunoscut, nesiguranta terenului pe care se afla. Nu trebuie sa le fie teama ci sa se accepte, este primul pas in evolutia ulterioara. Viitorul cere schimbare si schimbarea este implementata pe ternul lor ca sa spun asa, depinde de fiecare Capricorn cum va intelege sa faca aceasta schimbare.

Si profesional, asa cum spuneam si mai sus, sunt prinsi in vartejul schimbului dintre generatii, cei tineri vin cu idei noi, pragmatice, materiale, cu o strategie agresiva iar Capricornul lucreaza cel mai bine sub presiune. Din tot acest zbucium interior, rezultatele se vor regasi in planul carierei. Zilele de 1 si 2 sepembrie pot fi o trambulina excelenta spre ce-si doresc.

Financiar, problemele se regasesc sub forma cheltuielilor pe care femeile Capricorn le fac pentru sanatate, dar si in ideea ca trebuie sa se puna la adapost pentru vremurile mai grele. Tot femeile Capricorn se confrunta cu popriri si penalizari care vin, nu dinspre serviciu, ci dinspre organele abilitate in acest sens. Si din acest punct de vedere zilele de 31 august si 1 septembrie pot fi graitoare.

Toate framantarile de care aminteam, tot zbuciumul pentru a se regasi, repercuteaza asupra sistemului digestiv, deci sa nu aplice tehnica inanintiei din lipsa poftei de mancare ci sa se alimenteze si fortat daca trebuie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top