Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Capricorn 5-11 noiembrie 2017: Săptămâna debutează cu multă, multă energie creatoare, așa îi sfătuiesc pe nativii zodiei să-și folosească într-un mod cât mai constructiv creativitatea.

Să profite de moment și să pună în practică tot ce le vine în minte, cel puțin în prima săptămână a lunii. Și aici mă refer la aproape tot: fie că vorbim despre o cină de afaceri, una cu prietenii sau una romantică, fie că se pun pe muncă să elaboreze strategia despre care vorbesc de mult timp, fie se aștern pe scris dacă simt nevoia să facă asta, fie se apucă de compus muzică dacă sufletul le vibrează.

Una peste alta, vor fi câteva zile extraordinare în care vor reuși să pună în valoare tot ce-și doresc.

Cu toate acestea, se acutizezează o serie de lucruri cum ar fi drumurile lungi pe care vor trebui să le facă în regim de urgenţă, aşa că atenţie la volan. De asemenea, se pot confrunta cu probleme legate de un proces pe care îl considerau floare la ureche.

Și comunicarea le va da bătăi de cap ca, de altfel, şi revenirea unor probleme de sănătate mai vechi care se vor dovedi chinuitoare.

Luni şi marţi, să fie atenţi la ce discută sau negociază. Sugerez notiţe, deoarece pare că una discută şi alta se întâmplă!

Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat. Drept urmare, cel mai bun lucru este să se abţină. Din fericire, nu este afectat segementul financiar. Au idei extraordinare care vor fi foarte bine primite, așa că nu trebuie să fie surpinși dacă șefii le cer părerea în legătură cu o serie de proiecte.

Dacă sunt lucruri care le scapă acestor nativi, nu trebuie să intre în panică. Există soluții, trebuie căutate cu atenție și vor încheia ziua fără probleme.

Toată lumea știe că secretul lor stă în concentrare, dar au descoperit un lucru fantastic: respirația pe meditație amplifică nu doar puterea de concentrare, ci și creativitatea.

Miercuri, pe 8 noiembrie îi va bucura reuşita unui copil la examenul auto sau ei vor avea o izbândă care ţine de oratorie sau de o lecţie bine învăţată.

Ori poate, dacă luni li se poate părea că li se năruie lumea, acum să recâştige teren şi să constate că tot răul este spre bine, juridic vorbind. Au ocazia ca în, într-o plimbare lungă, de exemplu, să se gândească la persoana iubită, că este sotia/soțul, prietena/prietenul, și să analizeze ce anume i-a făcut să se îndrăgostească.

Să profite de aceste momente și, în cazul în care relația este cumva monotonă, acum e momentul să o revigeze. Iar Capricornii au acest dar!Pe 9 noiembrie, e posibil să se îndrăgostească. Dacă se îndrăgostesc din nou de partenerul de cuplu, este foarte bine, dar dacă nu, vor trebui să găsească soluții.

Pentru cei care sunt singuri, este extraordinar, mai ales că fericirea funcționează ca un afrodisiac. Nu de alta, dar pe 10 şi 11 noiembrie apar nori în paradis. Totuși, cei care doresc să-și întemeieze o familie vor lua o decizie în acest sens.

Vineri, 10 noiembrie, vor da măsura flerului lor financiar. Dar – pentru că întotdeauna trebuie să existe un dar – să fie atenţi, deoarece contextul astral sugerează oportunităţi care le scapă.

Deci, să analizeze, aşa cum le este felul, să caute, să compare şi să sintetizeze probabilităţile – şi pe cele posibile, şi pe cele ce par imposibile, pentru că de acolo ar putea sări iepurele. Trigonul în semne de pământ poate sugera o negociere vizând un teren sau o casă.

Acum este momentul să negocieze, acum să o facă, să nu amâne, pentru că pot pierde ceva după care vor regreta toată viaţa.

Nu se pot plânge de probleme cu sănătatea. De altfel, este semnul care se plânge cel mai puţin de aşa ceva. Dacă, totuși, chiar este vorba despre vreo supărare, atunci ea ţine de oase, nu doar de încheieturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top