Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Fecioară 2 - 8 iulie 2017. Fecioare trebuie să-şi revizuiască o serie de aspecte ale comportamentului. Iată ce îți rezervă astrele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 2 – 8 iulie 2017. Foarte interesantă în tema acestor nativi este conjuncția axei destinului cu axa Ascendent – Descendent.

Posibil ca Fecioarele să afle ceva despre acţiunile cuiva pe care îl considera prieten, posibil să simtă dur că au un duşman de care habar nu aveau, posibil să revină aspecte care nu au fost soluționate încă sau au tot fost amânate, posibil ca cineva să colportreze tot felul de munciuni pe seama lor mai ales că Soarele în tranzit trece prin Casa prietenilor deci clar aspectul vizează asemenea probabilităţi. Pe de altă parte Careul în T cu focar Jupiter, în Casa banilor proveniţi din muncă proprie mă duce cu gândul la o serie de dificultăţi materiale pe care sunt nevoiţi să le facă dacă vor să se reformuleze. Mercur conjunct cu Marte este în Casa prietenilor se contrează cu Junona, ceea ce mă duce cu gândul la probleme în căsătorie sau de creativitate care par să se acutizeze de la o zi la alta. Nu ştiu, se pot întâmpla multe, de la atacurile informatice la o eroare de proporții.

Luni, 3 iulie, doamnele rezolvă o serie de probleme legate de aspectul financiar

Sunt convinsă, în acelaşi timp, că Saturn le obligă pe Fecioare să-şi revizuiască o serie de aspecte ale comportamentului, le cere maleabilitate, nevoie de a se exprima, cu impact asupra colegilor de serviciu. Este posibil, pe de altă parte, ca săptămâna aceasta Fecioarele prinse într-o relaţie de ceva timp să decidă că este momentul să o oficializeze spre satisfacţia partenerei sau a partenerului.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Luni, 3 iulie, doamnele rezolvă o serie de probleme legate de aspectul financiar, facturi şi ce mai este nevoie la o casă. Ca bonus vor primi o propunere de colaborare neaşteptată la care aş spune să se mai gândească pentru că nu e rea.

4 iulie la poate aduce o surpiză de proporţii prin consolidare a poziţiei financiare. Oricum ei sunt oamenii care ştiu să-şi chibzuască portofelul, dar acum, o decizie, o mărire de salariu sau profitul firmei le aduce certitudinea că cea fost greu a trecut.

Deocamdată nici cu sănătatea nu sunt probleme

Pe 5 iulie, le-aş sfătui pe doamne să nu plece la drum lung ci mai de grabă să facă un consult medical endocrin. Cele mai tinere vor afla că vor deveni mame spre feicirea partenerului iar cele mature ar trebui să nu plece urechea la nimic deoarece sensibilitatea lor interioară este dublată şi de capacitatea de a materializa orice temere.

Vineri 7 iulie, ar putea discuta despre achiziţia unui teren sau a unei case dar şi despre vânzarea apartamentului în care locuiesc, adică vor împuşca doi iepuri dintr-o lovitură şi toată lumea va fi multumită.
Profesional le merge bine, să o ţină tot aşa!

Deocamdată nici cu sănătatea nu sunt probleme, exceptând suferinzii de boli cronice!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top