Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Fecioară 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Fecioară 21-27 mai 2017. Blocajele se vor succeda cu intermitenţe în viața acestor nativi, pe deoparte stăpânul planetar este în Taur şi le ajută oarecum dar, pe de alta vor fi surprinşi de ceea ce li se impută pur şi simplu este ca şi cum ar rămâne fără replică în faţa cuiva. Par să fie conflicte vechi care reizbucnesc între tineri şi bătrâni şi cine pot fi vizate dacă nu femeile Fecioară.

Acuzațiile vin pe căi oculte

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Într-o altă ordine de idei poate fi vorba despre pierderea unui sprijin important pe 22 şi 23 mai, ca rezultat al unor dispute sau a unor bârfe, de ce să nu le spunem pe şleau.

Acuzele vor veni pe căi oculte, nu se ştie dinspre cine, doar vor fi puse în faţa unor aşa zise evidenţe care le va lăsa pe nativele Fecioară fără replică, mă refer la cercul de prieteni sau mediul pe care îl frecventează. Mai pote fi vorba pe 24 mai despre un conflict care izbucneşte din nimic, cu vecinii de palier sau pe stradă şi acesta se poate transforma, prin antrenarea familiei, în dispută într-un adevărat câmp de luptă.

Pe 26 mai unele Fecioare ar putea primi preaviz în ce priveşte încetarea unor raporturi de lucru, culmea locul de muncă este propria gospodărie, iar cei care vor apela la această modalitate originală de a încheia o căsnicie sunt partenerii de viaţă cărora fie li s-au aprins călcâiele după altcineva, fie s-au săturat de lecţiile de morală pe care le primesc zilnic.

Profesional vor avea unele satisfacții

Cred că este un moment delicat, chiar dacă Mercur stăpânul lor planetar dar şi stăpânul comunicării, este în trigon cu Nodul Nord care trece peste Soarele lor natal, nu le mai susţine aşa că Fecioarele se vor trezi dezarmate energetic şi emoţional.

Aş vrea să cred că profesional vor avea unele satisfacţii şi nu cred să mă înşel, nativii Fecioară vor avea forţa şi energia să o ia de la capăt dacă trebuie, dar mai de grabă le văd pe 23 – 24 mai şi pe 26 – 27 mai angrenându-se în proiecte de anvergură. Problemele de sănătate care ţin de tensiune, de frici inexplicabile şi fobii greu de controlat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top