Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 24-30 septembrie 2017

Fecioară – foarte interesant contextul astral pentru aceşti nativi. În back-ground acționează Careul în T, cu Focar Saturn, celălalt cu conjuncția Soare – Mercur.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Noroc că un trigonul minor care îi însoțește toată săptămâna, le poate aduce o îmbunătăţire a relaţiilor cu ceilalţi, mai ales cu oamenii din subordine dacă sunt şefi prin aplecarea asupra problemelor acestora şi încercarea de a le întinde o mână de ajutor. Energiile pe care le implică această configuraţie vorbesc despre consecvenţă şi curaj. Este un aspect care îi va însoţi câteva zile de acum înainte.

Pentru unii poate aduce şi încheierea unui ciclu saturnian. Dacă vorbim despre primul ciclu, înseamnă că se încheie ciclul învăţării, când au terminat studiile deja, unii şi-au întemeiat o familie şi încep drumul prin viaţă, alţii au ajuns în posturile sau poziţia socială la care au visat o viaţă întreagă iar alţii abia acum decid încontro să se îndrepte.

În cel de-al doilea ciclul saturnian aplicăm ce am învăţat în primul, dacă sunt lecţii pe care nu le-am învăţat, ca la orice examen, corigenteţe va trebui să le dăm acum, în acest al doilea ciclu.

Posibil ca în zilele de 26, 27 şi 28 septembrie să se confrunte cu blocaje de comunicare pe relaţia cu străinătate – mailul se întoarce, apeluri telefonice aiurea datorate careului Saturn –Chiron sau izbucnesc, din nimic, conflicte cu fraţii sau cu vecinii.

Cu gruparea de planete din casa familiei creativitatea şi memoria analitică, memoria lucrurilor mărunte, dau încă odată dovadă că ei nu uită nici cel mai mic amănunt, vor lucra din plin.

Pe de altă parte, acest stelium poate provoca răbdarea celorlalţi şi asta datorită curiozităţii Fecioarelor, curiozitate pe care însă majoritatea o interpretează drept cicăleală şi de aici problemele. De asemenea poate fi vorba despre o dispută financiară legată de drumul lung, în ţară sau străinătate, pe care vrea să-l facă celălaltă partener.

Şi la birou vor fi remarcaţi pe 27 şi 28 septembrie pentru ideile lor şi li se vor încredinţa proiecte de anvergură. Cum stau foarte bine la capitolul muncă, şi plăţile vor fi pe măsură.

Cât priveşte sănătatea, le sugerez şi lor un set de analize medicale care să ţintească digestia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top