Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Fecioară 6-12 august 2017

Horoscop Minerva Fecioară 6-12 august 2017 – eliberarea din blocaje se va produce în avalanşă în viața acesto nativi chiar dacă pentru unii ar părea imposibil, datorită stăpânului lor planetar care pe 12 august va intra în retrogradare și a eclipselor, vor fi surprinşi că motivația pentru ceea ce li s-a imputat până acum dispare ca prin farmec, iar pe de altă parte pentru că pur şi simplu este ca şi cum ar rămâne fără replică în faţa cuiva. Par să fie reconcilieri între tineri şi bătrâni şi cine pot fi vizate dacă nu femeile Fecioară.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 6-12 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Totuși, mare atenție, că pot pierde unui sprijin important pe 10 şi 11 august, ca rezultat al unor dispute sau a unor bârfe, de ce să nu le spunem pe şleau. Acuzele vor veni pe căi oculte, nu ştiu dinspre cine, doar vor fi puse în faţa unor aşa zise evidenţe care le va lăsa pe nativele Fecioară fără replică, mă refer la cercul de prieteni sau mediul pe care îl frecventează.

Mai pote fi vorba pe 12 august despre un conflict care izbucneşte din nimic cu vecinii de palier sau de pe stradă şi acesta se poate transforma, prin antrenarea familiei, în dispută într-un adevărat câmp de luptă. Posibil ca unii combatanţi să ajungă la o înțelegere, dar dacă este şi vreo persoană vârstnică prin preajmă, Doamne fereşte, să nu facă vreun accident vascular sau vreun infarct de pe urma sperieturii.

Pe 11 august unele Fecioare ar putea primi vestea unei promovări dar și un preaviz în ce priveşte încetarea unor raporturi de lucru, dacă locul de muncă este propria gospodărie, iar cei care vor apela la această modalitate originală de a încheia o afacere care s-au săturat de lecţiile de morală pe care le primesc zilnic.

Cred că este un moment delicat, deși Mercur stăpânul lor planetar dar şi stăpânul comunicării, este în domiciliu dar retrograd, nu le mai susţine, plus eclipsa de lună care bate la uşă aşa că Fecioarele se vor trezi dezarmate energetic şi emoţional, mai ales dacă partenerilor de viaţă li s-au aprins călcâiele după altcineva.

Marile satisfacții rămân cele profesionale şi nu cred să mă înşel, nativii Fecioară vor avea forţa şi energia să o ia de la capăt dacă trebuie, dar mai de grabă le văd pe 7, 8 și 9 august angrenându-se în proiecte de anvergură.

Nu am nimic împotrivă dar vreau să ţină cont de eclipsa parțială de Lună care se produce pe 7 august, de pe axa Leu – Vărsător, problemele care ţin de tensiune, de frici inexplicabile şi fobii greu de controlat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top