Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Fecioară luna august 2017

Horoscop Minerva Fecioară luna august 2017 – Mercur, stăpânul lor planetar, va retrograda pe 12 august în semnul lor, adică în domiciliu.

Posibil să facă un traseu zigzagat Trecut – Prezent, amintiri care sunt o povară se amestecă cu responsabilitățile de peste zi. Cel mai bun lucru în aceste momente este să-și asculte intuiția care însă poate fi o adevărată provocare pentru ei și destul de greu de urmat, deoarece intuiția este dublată acum de o mare îndoială interioară.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Au multe de vindecat. Totodată îi sfătuiesc să fie atenți la problemele de sănătate pe care, cu toată grija lor, le-au ignorat. Ar putea avea nevoie de un mic sfat de la un prieten ori să muncească alături de el în acțiuni de voluntariat.

De fapt, comunitatea pe care o servesc este cea mai prietenoasă și mai importantă pentru ei, în această lună. Vor câștiga ceva mai mult respect, iar oamenii se vor baza pe ei pentru a găsi răspunsul la întrebările pe care le vor pune și care zac de forarte multă vreme în mintea lor.

De fapt, s-ar putea să nu realizeze cât de mult sunt admirați sau să nu vadă cât de bine au lucrat, că tot ce și-au planificat au realizat, până nu se vor deschide emoțional către un grup mai larg.

Este vorba de grupul și angrenajul social care lucrează în favoarea lor luna aceasta. Industria serviciilor este cea mai de importantă, indiferent ce profesie au.

Relațional pentru unii dintre nativii Fecioară casa și familia vor fi importante și spun asta deoarece asteroidul Vesta stă cum am spune noi, confortabil în semnul lor.

S-ar putea să se elibereye de traumele unei răni profesionale sau a unei traume din copilărie legate de sine ori de familie, posibil un divorț al părinților care să îi fi debusolat neașteptat sau pierderea casei de către părinți sau chiar de cătrei ei înșiși în urma unor afaceri păguboase.

Cum Chiron este în Pești în semn opozabil lucrând prin complementaritate cu Vesta ca să nu mai amintim de faptul că pe 25 august revine și Saturn în mers normal și deci putem vorbi despre răni care se vindecă sau despre talentul unor nativi Fecioară în a vindecam durerile sufletești, mai ales că el se află într-un semn și într-o casă care vorbesc despre vindecare, mai precis sunt capabili să îndepărteze vechile nemulțumiri legate de cineva mai în vârstă din familie. Pe de altă parte, romantismul lor este unul exaltat, mai ales când se pune problema servirea intereselor comunității din care fac parte sau prin participarea la varii evenimente.

Este vorba despre regăsirea iubirii aproapelui, de grija pentru cei împovărați de nevoi din societate, se implică în activități majore care le cere să fie în slujba celorlalți.

Dacă sunt singuri, ar putea să întâlnească prin intermediul acțiunilor de caritate un om așa ca ei. Surprinzător este că un semn de Aer ar putea să schimbe viața sentimentală în bine. Va fi o receptivitate reciprocă care îi va vindeca de timiditate și de singurătate.

Este posibilă și căsătoria unora dintre acești nativi deoarece energia este stabilă în ce privește combinarea forțelor astrale. S-ar putea să se simtă conectat cu un membru al familiei care este plecat de mult într-o altă existență.

În ce privește profesia, este posibil să fie nevoit să țină cont de viața fiecărui coleg și să fie mai apropiat de ei. Mercur retrograd subliniază abilitățile afective și emoționale pe care le pun la bătaie.

S-ar putea să fie persoana chemată destul de des pentru a găsi soluții sau a calma o criză de nervi. Dacă lucrează în domeniul comunicațiilor, inclusiv domeniul IT, electronică, internet, corespondență, transport sau orice alt comeniu care necesită cabluri sau fire dar mai ales cuvinte, ar putea fi eroul lunii.

Cu toate acestea vor trece prin momente când vor fi nevoiți să acorde mai multă atenție la ceea ce spun, să verifice totul de două ori și să copiezi fișierele cu care lucrează pentru o mai mare siguranță. Atenția la detalii le va fi abătută, mai ales când va fi vorba despre oportunitățile în carieră.

Dacă se gândesc să aplice pentru un nou loc de muncă sau așteptă informații despre un loc de muncă, atunci lucrurile se pot mișca puțin mai încet decât și-ar dori. Sugerez o decizie în acest sens abia luna viitoare.

Cât privește partea financiară, banii cheltuielile vor cunoaște un soi de fluctuații asemenea unui dans ritmat. Vor trebui să fie atenți cu banii lor. În schimb pot închide conturi și deschide altele sau să constate că investițiile lor au nevoie din când în când de câte o infuzie de capital.

Nu este recomandat să ia o decizie însă, în acest sens până luna viitoare. Cheltuielile ar putea fi mai mari decât posibilitatea de a economisi acum. Ar putea să fie nevoiți să repare o parte din electrocasnice sau să cumpere unele noi ceea ce îi va face să scrâșnească din dinți, dar asta e!

Ca sănătate le sugere să lase rutina deoparte și să se gândească la relaxare, la faptul că periodic au nevoie de o reevaluare a felului cum interacționează mintea cu trupul și cu sufletul. Atenție la dieta pe care o urmează.

Posibil să aibă nevoie de sfatul unui nutriționist sau de o recomandare din partea unui specialist în domeniul sănătății. În special pe probleme digestive! Mersul pe jos, drumețiile ar putea fi importante acum pentru ei.

Elemente care vor ajuta la vindecarea interioară vor fi plantele cu frunze verzi cum este pătrunjelul, de exemplu, florile cu frunze, drumețiile, mișcarea în natură, yoga, meditația, citricele, în general și merele verzi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top