Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Fecioară septembrie 2017

Horoscop Minerva Fecioară septembrie 2017 – Pentru Fecioară, septembrie va fi un moment destul de ambiguu, dar nu ar trebui să îi sperie aceast lucru. Stăpânul lor planetar nu este, cu blândeţe spus, în cea mai bună formă.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Accentul se va pune pe preocupările de familie și pe stabilitatea emoțională, iar cariera va fi un fundal care nu poate fi ignorat. Vom analiza acest aspect în detaliu mai jos. Este important să subliniez că aliații săi sunt puternici, aici vorbesc de Lună și de Neptun, şi îl vor ajuta să treacă peste toate problemele.

În plus, au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou. Pentru unii, acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă.

Au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune. Vor dezvolta circumstanțele în felul lor propriu, particular, deci ar fi logic să nu fie formali, ci mai degrabă să acționeze cât mai original posibil. Nu trebuie să fie atenți doar la ceea ce se întâmplă în altă parte, dacă nu vor să călătorească.

Nimeni nu va risca să se confrunte cu ei acum, trebuie să facă uz de acest lucru – cel puțin în ceea ce privește propria imagine de care au nevoie. Totul va funcționa ceas pentru ei, trebuie doar să creadă în sine. Au libertatea de a-şi schimba viața conform dorințelor pe care le au și de a-şi atinge obiectivele în viață.

Nu sunt dependenți de ceilalți sau de alte situații deci nu este nevoie de compromisuri. Pentru Fecioara caracterizată de senzualitatea dulce a păpușilor, septembrie va fi o lună deoasebit de puternică și pot proiecta acest lucru şi asupra propriului corp, îngrijindu-l aşa cum doar ele ştiu să o facă.

Nevoile fizice domină asupra celorlalte aspecte ale vieții și trebuie să cunoască aşa cum trebuie şi această fațetă a vieții. De regulă, acest joc este însoțit de amuzament și farmec personal pentru a-i atrage pe alții.

În plan relaţional, septembrie le va aduce Fecioarelor multe lucruri noi. Trebuie să subliniem imediat că, în această privință, nu trebuie să le fie frică de declarații sau de acțiuni radicale. Dacă se întâmplă ceva cum şi-au imaginat și poziția lor este absolut obiectivă, atunci este posibil să le spună adevărul în faţă și să ia o decizie discreționară.

Pentru multe Fecioare, va fi o lună de schimbări semnificative, dar un alt lucru este important – toate aceste schimbări le vor întări, le vor face mai puternice și, în viitor, le vor ajuta să fie fericite. Tot acum, Fecioarele singure ar putea să-și întâlnească destinul.

Nu trebuie să caute acest lucru deliberat, altfel nu vor mai surprinde deliciul circumstanțelor favorabile dezvoltării. Trebuie să aibă o viziune mai largă asupra situației. Acest lucru se referă la cuplurile în care unul din parteneri este Fecioară şi care ar putea rezolva problemele presante, fără dificultate, chiar acum.

Trebuie doar să înțeleagă ce este cu adevărat important pentru ei. Dacă nu au o astfel de înțelegere, dacă nu știu ce vor, atunci Mercur îi va dezechilibra cu ușurință și nu vor avea succesul dorit. Din punct de vedere social vor fi destul de activi.

Profesional le-aş sfătui pe Fecioare să nu aspire la nicio poziție socială nejustificat de înaltă. Trebuie să fie constanţi în ceea ce îşi doresc şi să aibă încredere în ei. Dacă lucrează pe cont propriu să nu refuze inovațiile promițătoare, adică să nu se grăbescă de ele. Puţin conservatorism nu le va face rău, doar puțin, deoarece în acest moment cei care se concentrează cu tot sufletul pe progres vor câștiga.

Situația s-ar putea dezvolta într-adevăr imprevizibil, dar în cele mai multe situații vor avea ocazia să iasă victorioși. În afară de aceasta, există întotdeauna un alt traseu, iar acest lucru se referă în mare parte la Fecioarele care nu lucrează pentru ele însele. Dacă li s-au trasat sarcini aparent imposibile ar trebui să nu încerce să le abordaze direct. Este mai bine să privească puţin în jur sau chiar să ceară sfaturi.

Dar să fie atenţi, nu au prea mult timp la dispoziţie, oferta este limitată. Să nu uite de Mercur: cu cât se deplasează mai repede și cu cât au mai multă încredere în ei, cu şansele de victorie sunt mai mari. În caz contrar, este posibil să nu ajungă la poziția dorită.

Financiar, luna septembrie promite să fie o lună deosebit de prosperă. Se pot aştepta la un flux neașteptat de bani din surse necunoscute. Pe de altă parte, familia vă va ajuta să vă aventurați pe cont propriu și cu șanse serioase de a intra în noi parteneriate de afaceri, pentru a vă mări capacitatea de câștig. Vor avea suficienți bani pentru a se simţi în siguranţă.

Septembrie va fi o lună fabuloasă din punct de vedere a sănătăţii. Se vor concentra pe menținerea stării de sănătate prin practicarea exerciţiilor fizice și a unei diete sănătoase. Acest lucru va duce la îmbunătățirea a perspectivelor personale și le va spori încrederea și vitalitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top