Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 11-17 iunie

Nu vreau să-i sperii pe aceşti nativi, dar vreau să îi atenţionez, şi atenţionarea este valabilă câteva săptămâni de acum încolo, să aibă grijă la volan şi la loviturile la nivelul capului. Întreg metabolismul lor, social şi fiziologic, este dat peste cap acum.

Ca un corolar, pe 12 iunie, din fundal acționează şi opoziția dintre Soarele tranzit și Saturn. Aş traduce aceste poziţii prin grija pe care ar trebui ca nativii Gemeni să o aibă atunci când se produce un schimb de replici în trafic, nu cumva să apese pe acceleraţie şi să iasă altceva, sau la nivel profesional, să fie atenți ce replici dau, ori mai poate fi vorba şi despre o ieşire necontrolată la serviciu şi să rămână fără loc de muncă.

Pe 13 iunie, nativele Gemeni sunt susţinute în tot ceea ce înseamnă drumuri scurte, la şcoală, în interes de serviciu sau interese administrative. Mulţi nativi Gemeni se vor repezi la biserică, vor dori să vorbească cu un preot, vor dori comunicarea cu Dumnezeu, vor înţelege de ce şi cele mai luminate minţi au spus că fără Dumnezeu nu se poate face nimic, şi acest lucru le este facilitat de un dreptunghi mistic.

14 iunie le dă aripi acelor Gemeni care ştiu să vorbească, care au putere de convingere să obţină susţinere financiară şi morală pentru ceea ce vor să facă, mai mult, chiar au energia să pună în practică ideile pe care le au.

15 iunie îi avantajează pe Gemenii care urmează studii economice, că sunt în ciclul gimnazial, liceal sau universitar, vor străluci prin inventivitate orală dacă ne gândim că pentru unii a început sesiunea de examene, alții se pregătesc de examene. De asemenea, atenție la exagerare şi aici le-aş sugera nativelor Gemeni să fie atente ce spun pentru că se pare că ele vor fi prinse cu ocaua mică.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Mă gândesc însă că există probabilitatea şi ca unii nativi să-şi piardă bunica ce i-a crescut sau aceasta să facă vreun infarct ori vreo fractură de col femural şi sperietura va fi pe măsură, după cum este posibil ca bunica cu probleme să fie tot o nativă Gemeni.

Segmentul financiar este foarte bine susţinut de Pluto, stăpânul bogățiilor neștiute, deci bani vin cu regularitate şi consistent. Pluto însă le transmite şi avertismentul să fie atenţi cum îi cheltuie sau pe ce îi cheltuie.

Pe 16 iunie este posibil să primească o ofertă de muncă, dar le-aș sugera să nu se repeadă să spună da, ci mai întâi să verifice, nu de alta, dar prudența, în cazul lor, este mama experienței!

În ce privește sănătatea, dacă cumva petrec sfârșitul de săptămână în aer liber, să aibă grijă la cistite, uretrite, prostatite, orice formă de infecție care vizează vezica urinară.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top