Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 16-22 iulie 2017 – Încep săptămâna, perioada 17 – 22 iulie, în forță cu un trigon în semne de Foc, între Uranus, Saturn și conjuncția Mercur – Nodul Nord.

Aceste poziții induc magnetism si un psihic foarte puternic. Acum, Gemenii sunt misterioși și secretoși, mai ales în ce privește afacerile. Tot acum își descoperă talentul de lider deoarece oamenii vor răspunde cerințelor și îi vor urma instinctiv.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dar poziția mai arată și că adesea obiectivele și energiile lor sunt îndreptate spre aspectele spirituale. Cu toate acestea, datorită lui Neptun, direcția în care merg poate fi o nebuloasă, de aceea unii Gemeni vor avea tendința să își stabilească obiective nerealiste sau incerte.

Trebuie să rămână mereu deschiși la minte, să evite orice tentație de a se angaja în probleme care țin de subterfugiu în acțiunile lor.

Au energia necesară pentru a lua decizii practice în ce privește cariera lor și că pot prelua acum soarta unei firme. Nativii care nu au un loc de muncă stabil vor face multe schimbari de direcție ca, în final, să își găsească ceva în care sa își folosească imaginația.

Chiar dacă sunt persoane publice se simt izolate spiritual deoarece Neptun este puternic afectat de pătratul cu Venus; este posibil sa aibă parte de un scandal public fie din cauza lipsei de fiabilitate, fie a unei dependențe de un anumit fel – medicamente, sex, alcool s.a. Configurația mai spune că trebuie să evite implicarea în intrigi de culise, mai ales dacă nu știu toți factorii implicați.

În zilele următoare, 18 – 19 iulie, un aspect îi vor marca profund. Este vorba despre conjuncția dintre Soare și Marte, care le va aduce o anumită nuanță spirituală din punct de vedere afectiv Gemenilor în sensul că vor fi impresionabili, ba chiar vor avea capacitatea să aprofundeze și să dea amplitudine stărilor emoționale.

Pe 18 iulie, Neptun într-un trigon minor alături de Luna in tranzit și de Pluto, le sporește imaginația vie și inconștientul fertil vor fi de un ajutor neprețuit pentru Gemenii cu talent artistic, in special muzică și arte vizuale, mai ales că aspectul se formează pe axa studiilor. Totuși le sugerez să evite visarea pentru că le diminuează drastic spiritul practic.

A doua conjuncție este dată de Saturn și Luna Neagră în Casa muncii. În acest context putem vorbi despre unele trăsături extreme. Plăcerea sau neplăcerea pentru ceea ce fac poate fi intensă. Oricât ar fi de ponderați în acțiunile lor va fi întotdeauna o problemă.

Există un complex de putere în joc, un complex pe care Gemenii trebuie să îl canalizeze constructiv fără a forța lucrurile, chiar dacă ei sunt foarte deciși și competitivi.

Datorită lui Uranus această forță și putere este îndreptată spre îmbunătățirea condițiilor sociale în mediul în care trăiesc dar trebuie să acționeze de maniera ca lucrurile să vină de la sine nu să le impună.

Apoi, în zilele de 20 și 21 iulie, trigonul de Foc, le sugerează să ia lucrurile cu pioșenie, iar pe de alta să se apropie de oameni cu blândețe și cu zâmbetul pe buze și vor obține ceea ce doresc, în calitate de șefi.

Ca subordonați înțeleg necesitatea schimbări unor lucruri din punct de vedere profesional și vor face totul ca lucrurile să meargă.

Cred eu că lucrurile vor fi marcate de tensiuni, mai ales că Jupiter și Pluto sunt în pătrat, deci să fie atenți ce spun, iar financiar nu le sugerez nicio cheltuială, dimpotrivă, chibzuială aș spune.

Ca sănătate, rămân active osteopatiile dar și răcelile și vor simți nevoia unui program regulat de alimentație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top