Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 2 - 8 iulie 2017. Gemenii trebuie să discute cu copiii. Află ce se va întâmpla în această săptămână.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 2 – 8 iulie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 2 – 8 iulie 2017.

Dacă este ceva semnificativ pe cerul Gemenilor săptămâna aceasta în afara Careului în T mediat de Jupiter, este crucea cardinală care aționează subtil, din fundal și le va inflama ideile, mai sunt câteva opoziţii care le vor crea situaţii dar şi stări interioare contradictorii. Sunt vizate segmentele familie, financiar, carieră şi afaceri. Pentru fiecare din acestea Gemenii vor trebui să-şi facă timp dacă nu vor să se streze mai mult decât trebuie.

Dispoziţia oscilantă a unui şef, acum vrea una peste cinci minute vrea alta, îi poate aduce pe Gemeni la irascibilitate, dar sfatul meu este să tacă şi să aibă răbdare săptămâna aceasta. E greu, ştiu, semne de aer fiind sunt foarte greu de fixat dar dacă vor spune ceva s-ar putea mai apoi să regrete toată viaţa.

Gemenii trebuie să aibă grijă la răcelile de sezon!

Posibil ca acasă, o soţie şleampătă sau cicălitoare, incapabilă să-şi strunească nervii pe care şi-i descarcă pe copii, îi aduc pe Gemenii în starea de a striga efectiv Stop. Vor impresiona, soţia se va calma instant iar copii vor înlemni. Astfel îşi vor recâştiga poziţia şi în familie. În ce priveşte relaţia cu copiii, nu trebuie să fie nici prea aspri, nici prea indiferenţi, ci să încerce să discute cu ei, de la egal la egal, acolo unde se poate, astfel puştimea va fi topită după tata şi după ideile lui. Să le dea sarcini precise, adecvate vârstei lor.

Luni, pe 3 iulie, Luna îi va lăsa din braţe, în sensul că se vor trezi că au de plată nu ştiu ce taxe sau amenzi moment care va concentra în el decizia rapidă, bonomia jupiteriană vis-a-vis de câştig şi un soi de detaşare vis-a-vis de ceea ce li se întâmplă, lucru benefic pentru nervii lor.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Pe 4 iulie, doamnele care şofează să fie atente să nu puşte vreo amendă de circulaţie, că la amenzile care sunt exact asta le trebuie să-şi doneze statului salariul pe 5 – 6 luni.

În schimb pe 5 iulie, tot doamnele, pot beneficia de energia necesară să rezolve o serie de demersuri oficiale. Sunt avantajate cele care lucrează în domeniul asistenţei sociale, psihologiei, administraţiei de stat. Vor avea şi dispoziția să analizeze şi să ia şi deciziile cele mai bune pentru gospodărie și familie.

Joi, 6 iulie, au spirit colocvial, deschidere către dialog şi către rezlvarea problemelor şi sunt vizate mai ales persoanele care lucrează în domeniul mass media, medical, scriitori ş.a.

Pe 7 şi pe 8 iulie este posibil să se refugieze undeva la munte sau la mare, să uite de tot şi de toate şi să se relaxeze. Şi bine fac.

Să aibă grijă la răcelile de sezon!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top