Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 21-27 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 21-27 august 2016

Gemeni – Creativitatea debordanta de care vorbeam in ultimele saptamani continua sa le adua beneficii nu doar sub forma financiara, ci si aprecieri de la persoane la care nici nu se gandeau si recunoastere, caci ei de asta au mai mare nevoie, ceea ce le da acel grad de stabilitate dupa care alearga ei de multa vreme. Este vorba despre o fluidizare a ideilor, o concretetie a elementului creativ.

Afectiv nu as putea spune ca lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv ca ei sunt foarte detasati sentimental si de aici riscul ca relatia sa ia o turnura neplacuta, cu o finalitate neasteptata. Din acest punct de vedere, cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri. Zile bune – 24, 25 si 26 august.

In sanul familiei, disputele parinti copii cunosc cote alarmante pentru tineri, mai ales daca unul din parinti sau bunici, ma refer la parintele si bunicul de sex opus, au probleme de sanatate grele si care urmeaza sa se rezolve chirurgical.

Profesional, revin pe val ceea ce demonstreaza ca sunt omul potrivit la locul potrivit si este posibila gasirea a unei a doua slujbe, part time, care le pot baga bani frumosi in buzunare. Spontaneitatea ideatica si comunicarea ii tranforma in vedete dar sa fie atenti deoarece accesele de vedetism nu le fac bine, mai ales pe 26 si 27 august.

Calmi si ponderati, pot gasi raspunsuri acolo unde nimeni nu se gandeste sa le caute, dar pot genera, in acelasi timp, si invidii din partea unor persoane considerate prieteni. Gemenii care lucreaza in institutii financiare sau in structuri care tin de economic pot da lovitura vietii lor pe 26 august, vedeti ca se repeta un context astral extraodinar pe care l-au mai trait acum cateva saptamani. Conditia este sa caute acolo unde nimeni nu se gandeste.

CITESTE SI: Scrisoare catre Gemeni

Posibil sa fie vorba si despre un alt loc de munca sau despre o oferta de la o firma mare sau o institutie de tip multinationala sau organisme financiar bancare cu sediul in strainatate. Cei care sunt pe cont propriu discuta contracte, le intorc pe toate partile si semneaza. Lucru care nu este rau deloc.

Componenta financiara este sigura, ba chiar as spune ca ar putea fi recompensati pe nepusa masa, undeva pe 25 sau 26 august.
Cat priveste sanatatea lor, racelile se repun pe tapet cu intreaga plaja de afectiuni – renale, cistite, pielite, prostatite s.a. Si ei au nevoie sa pastreze echilibrul hidric din organism asa ca le propun sa consume multe lichide.

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top