Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 22-28 ianuarie 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 22-28 ianuarie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 22-28 ianuarie 2017. Nu vreau sa-i sperii pe acesti nativi. Vreau sa ii atentionez. Atentionarea este valabila cateva saptamani de acum incolo. Trebuie sa aiba grija la contractele pe care le au in derulare sau pe care le discuta.

Metabolismul Gemenilor, dat peste cap

Intreg metabolismul lor, social si fiziologic, este dat peste cap de patratul lui Uranus pe de o parte, iar pe de alta patratul lui Pluto cu Jupiter. Ca un corolar vine pe fundal și il implica și pe Jupiter si Casa investitiilor.

As traduce aceste pozitii prin grija pe care as dori ca nativii Gemeni sa o aiba atunci cand se produce un schimb de replici nu cumva sa apese pe acceleratia verbala si sa iasa altceva. Mai poate fi vorba si despre o iesire necontrolata si sa ramana fara loc de munca.

Pe 23 ianuarie, nativele Gemeni sunt sustinute in tot ceea ce inseamna drumuri scurte, la scoala, in interes de serviciu sau interese administrative. Multi nativi Gemeni se vor repezi la biserica. Vor dori sa vorbeasca cu un preot, vor dori comunicarea cu Dumnezeu. Vor intelege de ce si cele mai luminate minti au spus ca fara Dumnezeu nu se poate face nimic si acest lucru le este facilitat de Neptun in Casa credintei.

24 și 25 ianuarie le dau aripi acelor Gemeni care stiu sa vorbeasca, care au putere de convingere sa obtina sustinere financiara si morala pentru ceea ce vor sa faca, mai mult, chiar au energia sa puna in practica ceea ce vor.

Zmeul din 27 – 28 ianurie ii avantajeaza pe Gemenii care invata, fie ca sunt in ciclul gimnazial, liceal sau universitar. Vor straluci prin elocventa si inventivitate, totul insa pana la minciuna. Aici le-as sugera nativelor Gemeni sa fie atente pentru ca se pare ca ele vor fi prinse cu ocaua mica.

Segmentul financiar este sustinut

Ma gandesc insa ca exista probabilitatea si ca unii nativi sa-si piarda bunica ce i-a crescut sau aceasta sa faca vreun infarct ori vreo fractura de col femural. Sperietura va fi pe masura, dupa cum este posibil ca bunica cu probleme sa fie tot o nativa Gemeni.

Segmentul financiar este sustinut, bani vin cu regularitate si consistent. Saturn insa le transmite si avertismentul sa fie atenti cum ii cheltuie sau pe ce ii cheltuie.

Pe 27 ianuarie este posibil sa primeasca o oferta de munca in strainatate, sa nu se repeada sa spuna da, ci mai intai sa verifice tot ce li se spune.
Atentie la raceli și pe unde pun piciorul deoarece exista risc de fracturi la nivelul umerilor și bratelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top