Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 24-30 septembrie 2017

Gemeni – ei, bine, pentru aceşti nativi, zilele de 25 şi de 26 septembrie sunt zile aducătoare de…bani. Că recuperează nişte bani, că se discută între patru ochi despre un împrumut, că li se returnează un împrumut, că pun la cale un nou proiect, orice este posibil.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Le-aş sugera însă, atenţie la versatilitate, la micile minciuni care cred ei că sunt inerente dar care de fapt sunt o obişnuinţă, pentru că ar putea să le joace feste.

Pătratul Jupiter – Pluto le poate crea probleme cu colegii de muncă şi vor avea parte de un un sfârşit de lună extrem de tensionat. Asta şi datorită faptului, că nativii Gemeni devin speciali, pentru că încep săptămâna cu incertitudinea stabilităţii locului de muncă, în condiţiile în care instituţia sau firma în care lucrează se restructurează.

Au un sprijin în şefii sau patronii lor care nu se pot dispensa de ei, însă să nu li se urce la cap! Posibil ca pe 28 septembrie, să apară şi o promovare neaşteptată fapt care va confirma creativitatea Gemenilor sau se vor pomeni în postură de moştenitori. Vor avea senzaţia că i-a luat valul, dar cui nu îi pică bine o locuinţă sau o casă?! Duşi de val nu mai sunt atenţi la ce se petrece în jurul lor.

Unii Gemeni decid că este timpul să se aşeze la casa lor şi nu doar că-şi cer în căsătorie partenerul dar stabilesc chiar data nunţii ca să fie siguri că deţin controlul.

Financiar aş vrea să cred că sunt atenţi la bugetul lor, nu de alta dar este ameninţat de…epuizare!

Femeilor le-aş sugera ceva mai multă atenţie la ce mănâncă pe 26 și 27 septembrie sau ce dietă ţin, nu de alta dar îşi vor da bila peste cap în aşa hal încât este posibil să ajungă la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top