Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Gemeni – multa sensibilitate si creativitate debordanta, dar care poate da stari de irascibilitate datorita procesului de creatie, mai mult, se pot lauda cu un nou profil nou, o metamorfoza anatomica si mentala nu cameleonica, ci de substanta, asa cum nu li s-a mai intamplat de foarte mult timp.

Profesional este momentul sa-si arate valoarea. Incep sa planuiasca tot felul de lucruri inca din seara zilei de 28 noiembrie si vor atinge apogeul si recunoasterea oficiala undeva dupa 15 ianuarie anul viitor.

Ar fi bine daca aceasta creativitate ar fi insotita si de o linistire a lucrurilor din punct de vedere relational, unde aparenta indiferenta se poate intoarce impotriva lor.

Cei care au partener un nativ Gemeni trebuie sa stie ca atunci cand inspiratia le da aripi, ei nu mai traiesc in lumea noastra, normala, ci existenta lor se circumscrie unei proiectii care de multe ori tine de latura geniului.

Iar un geniu nu este niciodata fericit, asta asa, ca o metafora, dar trebuie sa ii ia cum sunt, pentru ca ceea ce vor proiecta sau vor lansa in saptamanile urmatoare le va aduce beneficii mult timp de acum inainte.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top