Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Gemeni 4-10 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 4-10 iunie

Au uitat deja stresul generat de contrările lui Uranus cu Pluto. Ideile le vor zbârnâi prin minte asemenea unei planete pe orbită şi creativitatea lor, despre care am vorbit toată vara, are prilejul, din nou, să ofere un adevărat regal de ingeniozitate şi viteză de reacţie! Trigonul de Foc îi sensibilizează la problemele semenilor lor, dar îi şi energizează și îi va face să lucreze pentru aceștia.

Este o săptămână care pentru nativii Gemeni poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii. Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme.

Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Problemele sentimentale aş spune că le aparţin, în această săptămână celor tineri, celor care nu au experienţă, dar care nici nu vor să accepte că pe ici, pe acolo mai pot îmbunătăţii ceva sau ar putea învăţa câte ceva. Poate că este o capcană ca să vadă că acolo unde sunt excese lucrurile pot scăpa de sub control.

Zilele critice: 4, 5 şi 8 şi 10 iunie.

Citește și: MINERVA: Pe 9 iunie Jupiter revine în mers normal

Profesional, cred că pentru unii s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor, mă refer la cei care sunt la început şi visează o carieră, participă la concursuri de promovare, ceea ce nu este rău, se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

Zile propice: 6, 7, 8 iunie. Ziua de 9 iunie, de exemplu, le poate aduce unora norocul unui contract sau al unui loc de muncă în străinătate!

Nici financiar nu aş crede să stea prost, poate doamnele să fie nemulţumite de un partaj sau de moştenirea pe care au primit-o şi să işte scandal, iar de aici până la proces va fi mai puţin de un pas, dar le sugerez să se gândească foarte bine pentru că şansele de câştig sunt minime.

Nici cu sănătaea nu ar fi probleme dacă nu s-ar speria de oarecare palpitaţii datorate fie stresului, fie, într-adevăr, unor tulburări cardiace sau de natură hormonală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top