Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Gemeni 9-15 iulie 2017

Horoscop Minerva Gemeni 9-15 iulie 2017 – Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte, sfatul meu este să încerce să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să profite de aceste aprecieri luându-și câteva zile libere în care să se odihnească suficient.

CITEȘTE HOROSCOPUL MINERVEI INTEGRAL PENTRU ZODIA TA:

BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Pe 10 iulie, de exemplu, găsesc o soluție genială prin simplitatea ei și de pe urma cărei toată lumea va avea de câștigat, dar după 11 iulie, marea lor problemă va fi comunicarea, ca niciodată, au probleme în acest sens, cu un vârf de lance pe 14 și 15 iulie când nu le va fi prea moale și nu își vor găsi cuvintele oricât de mult ar încerca.

Soarele şi Marte în pătrat cu Uranus au darul de a le înfierbânta mintea, îi destabilizează mintal, îi face să treacă de la o stare la alta fără să mai poată stăpâni jocul, cum se spune.

Opoziţia cu Pluto arată că nu au dat importanţă Cuvântului atunci când trebuia, l-au folosit denaturându-i sensurile sau în glumă, iar cu energiile Universului nu se glumeşte!

Pe de altă parte, acești nativi atunci când nu mai pot gândi cu mintea, sunt ajutați de inteligența inimii.

Așa că, dacă există tensiuni în ceea ce privește romantismul lor, cel care dă tonul în relație este creierul care își acordează parcă undele cerebrale cu melodia inimii. Sesizez oarecare tensiuni în seara zilei de 9 iulie, ca și cum fiecare dintre parteneri sunt prinși într-un dialog al muților într-o țară a surzilor.

Posibil ca celălalt braţ al crucii cardinale să-şi facă simţită prezenţa, vorbesc de opoziţia separantă Jupiter – Uranus, la care se adaugă stresul provocat de persuasiunea prezenţei plutoniene. Au însă dispoziția să caute argumente și să le expună fără teama că greșesc și dacă greșesc vor căuta altele.

Interesant că, din punct de vedere profesional, sunt pe aceeași lungime de undă cu colegii lor, iar dacă sunt asociați, adică pe cont propriu, vor da lovitura așa cum visează de multă vreme: ceea ce iese din acest parteneriat va fi cu adevărat uimitor.

Problema este că nu vor să-și stabilească obiective pe termen lung, posibil să existe unele temeri determinate de pătratul Saturn – Chiron. Consideră, cel puțin pe 10 și 12 iulie că munca secvențială construiește succesul, e, asta ar putea fi efectul trigonului Uranus – Saturn.

Vor fi puși în situația să explice ceea ce spun dar ca un făcut nu au cuvintele la ei. Va fi dezamăgitor pentru cei care ascultă. În schimb, pe 13 sau 14 iulie au șansa să dovedească de ce sunt numiți uneori genii.

Nu doar că dau clasă cârcotașilor, dar au bafta unei poziții bune în organigramă.

Sunt pe cont propriu în ce privește finanțele. Nu este nevoie să recurgă la circumstanțe neplăcute sau dificile pentru a lua un împrumut. Mai de grabă, i-aș sfătui să fie atenți ce fac cu banii.

Stima și încrederea în sine devin mai puternice atunci când știu că au contul alimentat. Banii vin, pe căi neașteptate, cred că jocul planetelor din Pesti fac jocul, mă refer la trigonul minor mediat de Neptun în domiciliu, între Pluto şi conjuncţia Soare – Marte care parcă vine să strice jucăriile.

Combinaţia de foc Soare – Marte combustează tot ce le iese în cale că vorbim de planul material sau de planul mental. Expansiunea financiară pare să vină spre sfârșitul verii, pe măsură ce stautul profesional se consolidează.
Atenție la răcelile de orice fel.

Să se odihnească cât de des pot, să își menajeze creativitatea prin relaxare, să acorde importanța cuvenită metabolismului lor care se poate confrunta cu arderi puternice care au impact asupra reactivității.

Irascibilitatea Gemenilor se circumscrie situație de moment. Vârstnicii este posibil să se confrunte cu dureri artritice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top