Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva: Jupiter retrograd în Scorpion, moment de purificare. Cum suntem afectaţi

Retrogradarea lui Jupiter începe pe 8 martie din 23 ° Scorpion 21 și se termină pe 10 iulie la 13 ° Scorpion 21. Jupiter retrograd reprezintă un moment de introspecție și reflecție filosofică sau spirituală.

În acest an, tema principală a lui Jupiter retrograd este detoxifierea sistemului dumneavoastră de valori și a moralei care vă afectează sănătatea fizică.

La fel ca faza actuală a lunii, Jupiter retrograd în 2018 semnalează momentul potrivit pentru a începe detoxifierea. Este timpul să vă purificați corpul și sufletul.

Ce înseamnă Jupiter Retrograd

Jupiter retrograd în harta natală vorbeşte despre o problemă legată de bunătatea sufletului într-o viață anterioară. Asta nu înseamnă că aveți un suflet rău, dar că va trebui să vă însuşiţi unele lecții de viaţă sau să depuneţi un efort suplimentar necesar acestei vieți pentru a atinge bunătatea sufletească, pentru a fi cu adevărat fericit și mulțumit.

Jupiter retrograd prin poziția și aspectul său arată acele zone ale existenţei noastre sau trăsăturile și comportamentele de personalitate care necesită în mod special o dezvoltare suplimentară.

Natura lui Jupiter este una expansivă, fericită, bonomă, confortabilă și conștientă. Jupiter sporeşte și extinde continuu viziunea filosofică și spirituală.

Scopul este de a fi caritabil, generos, prietenos pentru toți oamenii, indiferent de statutul social, religia, cultura sau originea etnică.

Cum acţionează oamenii în Jupiter Retrograd

Jupiter retrograd într-o temă natală arăta lăcomie, egoism, extravaganță, risipă sau dreptatea pe care şi-o fac singuri.

Dependența, intoleranța, bigotismul, ignoranța sau manifestarea vă pot trage înapoi. Oricare ar fi piedica creșterii voastre personale și spirituale, efortul de a depăşi acest obstacol este ceea ce concentrează Jupiter retrograd.

Asta, mai ales dacă vorbim despre o problemă continuă care v-a împiedicat evoluţia de-a lungul mai multor încarnări.

Evenimentele sau relațiile nerezolvate vor continua să se regrupeze în această viață, în special în fazele retrograde Jupiter.

Jupiter retrograd în tranzit este un ciclu regulat care are loc la fiecare 13 luni și durează aproximativ 4 luni. Va trebui să vă ocupați de anumite aspecte care implică creșterea și dezvoltarea, fericirea și succesul.

Jupiter retrograd se traduce prin faptul că fiecare zonă de creștere pe care trebuie să o lucrați este atât de importantă, încât are nevoie de timp suplimentar pentru a face bilanț și a vă asigura că totul este în ordine înainte de a continua.

Puteți fi testaţi pentru a vă asigura că sunteți gata să primiți norocul, noua relaţie de dragoste sau bogăția pe care o căutați.

Poate că un comportament provocator, cum ar fi lăcomia sau dependența, a scăpat de sub control. În acest caz, lunile de retrogradare a lui Jupiter vă vor oferi șansa să recunoaşteţi și să rezolvaţi problema.

Jupiter retrogradează pe 8 martie de la 23 ° 13 Scorpion între două stele fixe majore

22°19′ Scorpio – Unukalhai
23°13′ Scorpio – Jupiter staţionează pentru retrogradare
24°02′ Scorpio –Agena

Deși Agena este mai aproape de Jupiter, principala influență vine de la Unukalhai. Acest lucru se datorează faptului că Jupiter a trecut deja peste această stea.

Potențialul deplin al lui Unukalhai a fost dezlănțuit, în timp ce Agena nu este încă pe deplin activată de către Jupiter. Agena este o stea minunată de natură venusiano-jupiteriană care aduce prietenie, moralitate, sănătate și onoare, pe când ​​Unukalhai este o stea întunecată de natură saturniano-marţiană care induce imoralitate, accidente, violență și pericol de otrăvire.

Vivian Robson, spune că Jupiter în conjuncție cu Unukalhai dă ipocrizie, înșelăciune, exilare, închisoare sau exil. În astrologia medicală, Unukalhai răspunde de colonul descendent.

De asemenea, Ebertin, spune şi el despre Unukalhai că este adesea foarte periculoasă și distructivă. Vor debuta boli cronice, care nu sunt ușor de detectat.

Problemele de sănătate şi accidentele nu vor putea fi evitate în Jupiter Retrograd

Acestea vor duce la o degradarea a stării de sănătate slabă, iar intervenţiile chirurgicale nu vor puta fi evitate. De asemenea, vor exista accidente.

Deci, este corect să spunem că tema principală a lui Jupiter retrograd în 2018 este otrăvirea sistemului de valori personal și a moralei care poate afecta sănătatea.

Faza lunară actuală are exact aceeași temă, dar din diferite motive. Luna plină din 2 martie a semnalat momentul potrivit pentru a începe o cură de detoxifiere, a corpului și a sufletului.

Intrarea lui Jupiter în retrogradare face ca acest proces de purificare să fie și mai important, deoarece Jupiter vă guvernează ficatul iar Unukalhai guvernează colonul descendent.

Acestea sunt două organe asociate cu detoxifierea

La fel ca în luna plină din 2 martie, Jupiter retrograd are o parte pozitivă.

Jupiter sextile Pluto vă va ajuta să vă purificați corpul și sufletul deoarece aduce succes prin schimbări pozitive. Nu va trebui să forțaţi schimbarea sau să o reacționaţi spre schimbări neașteptate.

Este o evoluție naturală în viața voastră, asociată cu creșterea puterii și a influenței, creșterea spirituală și personală. Forțele puternice vor lucra în spatele scenei pentru a vă promova la un nivel mai înalt.

Dacă ați fost imoral, ipocrit sau aţi înşelat, Jupiter în trigon Pluto vă dă ocazia să reformulaţi această zonă a vieții voastre.

Dacă este nevoie să vă detoxifiați corpul din cauza abuzului de substanțe sau a unei diete necorespunzătoare, Jupiter în trigon cu Pluto dovedește motivația și puterea personală de a vă transforma corpul fizic. Vei avea mai multă influență asupra destinului vostru. Aspectul va dura până pe 14 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top