Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Leu 20-26 august 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 20-26 august 2017

Horoscop Minerva Leu 20-26 august 2017. Aceşti nativi încep să arate şi să se comporte exact aşa cum sunt descrişi din cele mai vechi timpuri. Teatrali, inimă largă, mână şi pungă largă toate acestea vin să ne arate săptămâna aceasta  poate unul dintre cei mai echilibraţi nativi deși unii s-ar grăbi să spună că nu este așa deoarece în semnul lor se petrece Eclipsa totală de Soare. Hmmm…Nu vă grăbiți! Într-adevăr în ce privește credința sau convingerea că străinătatea poate da soluții la tot și la toate, se pare că cere o serie de schimbări care țin de mentalitate. Dacă însă mesajul plutonian nu este încă clar, s-ar putea confrunta totuşi cu probleme greu de anticipat.

Trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Cosmosul are o ordine independentă de voinţa noastră. Pentru unii perioada aduce o evoluţie fulminantă, pentru alţii o aşezare a lucrurilor aşa cum şi le doresc, iar pentru alţii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trăit ei de multă vreme.

Chiar dacă din spate două trigoane, unul de Foc, celălalt de pământ îi mână de la spate, se păstrează totuși o atmosferă de ostilitatea pe axa iubirii datorită pătratuluyi dintre Chiron și conjuncția Luna Neagră – Saturn, dar găsesc soluţii şi ies cu uşurinţă din conul de umbră în care s-au retras de ceva timp. Chiar şi relaţional, dacă săptămâna trecută își căutau încă locul într-o relaţie sau încuplu, iată că săptămâna aceasta vine cu mai multă stabilitate, e drept, nu fără unele tensiuni care sunt inerente oricărui cuplu – o stare de spirit mai proastă, vremea care ne influentează, oricum această stabiiutate vizează cuplurile mature, cu ani buni la activ. Cei tineri marşează pe ideea de noutate şi inventivitate în cuplu şi câştigă. Poate din mărinimia de care aminteam mai sus, nu merg relaţiile cu părinţii, fiecare vrea să-şi impună punctul de vedere.

HOROSCOP MINERVA PERIOADA 20-26 AUGUST 2017: ALEGE ZODIA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL COMPLET:
BERBECTAURGEMENIRAC, LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Problema este că nici unii, nici alţii nu înţeleg că în destinul cuiva nu poate pătrunde nimeni, nu avem voie să determinăm sau să impunem ceea ce ne place ci trebuie să lăsăm liberul arbitru să vorbească, deci ceva mai multă atenţie la zilele de 21, 23 , 24 şi 25 august.

Profesional sunt foarte bine susţinuţi, creativitatea de tip uranian se supune capacităţii analitice ale strategului şi de aici ies lucruri extraordinare care ar trebui să le ridice mingea la fileu în zilele de 21, 22 şi 23 august. Cu toate acestea Marte este menit să le aducă energie, în schimb pătratul Jupiter – Pluto îi obligă să elaboreze într-un timp relativ scurt, planul cerut. Totuși, atenție mare la accidentele la locul de muncă pentru acei Lei care lucrează pe șantiere, urcă pe schele sau muncesc într-un domeniu în care focul este principiul activ. Din această încleștare, sunt avantajate tinerele Leoaice, adolescentele îndeosebi, vor da dovada unei logici şi a unei capacităţi sincretice imbatabile şi le vor evidenţia mai ales dacă au de susţinut vreun parţial sau vreun un examen de orice fel în instituțiile de învățământ special – militar, de exemplu. Pentru bărbaţii Leu argumentaţia şi logica orală sunt atuurile cele mai bune în aceste zile.

Financiar lucrurile par să se precipite dar nu de maniera să îi bage în sperieți, dimpotrivă prin ofertele generoase care acum îi iau pe Lei efectiv, cu asalt. Pot alege pe ce drum să o apuce.

Dureri de cap de pe urma oboselii sau a unor probleme oculare şi să ca  mai toate semnele, să fie atenţi la schimbările bruşte de vreme cu impact reumatismal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top