Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Leu 23-29 iulie 2017

Horoscop Minerva Leu 23-29 iulie 2017 – I-aș sfătui să evite graba indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la început de săptămână.

Părerea mea este să nu răspundă imediat, pur și simplu să spună că au nevoie de timp ca să se gândească. În tot acest timp se poate informa legat de ceea ce li se propune, pot verifica informațiile care li s-au dat și abia după aceea, dacă îi interesează domeniul cu adevărat să spună, da.

Horoscop integral Minerva

ALEGE ZODIA: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În asemenea momente cel mai bun instrument este mentalul lor, spiritul analitic, chiar dacă la început nu gândesc așa vor trebui să persevereze pentru că predispoziția este de a analiza orice mult timp de acum înainte.

Creativitatea lor cunoaște o amplitudine de top pe 26 și pe 27 iulie și este posibil să câștige noi admiratori, dar și prieteni. Zile extraordinare în care să pună în valoare această creativitate sunt 24 și 25 iulie când găsesc și calea și modul în care ideile lor să devină realitate.

Sunt pe val, ca să spun așa, până pe 25, 26 iulie ca pe 27, 28 sau 29 iulie să se elibereze de stres și să poată spune la final de săptămână că au învățat o importantă lecție de management profesional.

Au tendința să pună sub lupă și să analizeze și ideea de dragoste și de iubire. Și, deși nu pare, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată. Așa că, dacă este cazul, de ce să nu lăsați timpul să vorbească?!

Și, dacă există lucruri pe care par să le afle cu surprindere despre ei, că pot fi fericiți dacă știu să aștepte chemarea iubirii după cum la fel de bine lucrul acesta se poate întâmpla pornind de la un simplu flirt.

Vreți să vă impresionați iubita, iubitul, soțul sau soția? Lăsați-vă duși de val, spontaneitatea va fi la cote maxime pe 25 și 26 iulie. Vor ști care este calea spre inima lor pe 23 – 24 iulie, iar emoțiile se vor ciocni intens dând naștere la o explozie de sentimente pe pe 27, 28 şi 29 iulie.

Să privească lucrurile în ansamblu, să lase amănuntele pe altă dată pentru că distrug romantismul cu observații inoportune. Doamnelor și domnișoarelor, dacă vă simțiți nepregătite pentru o relație rămâneți în stand by, dacă însă rezonați cu partenerul, fiți pregătite de ripostă.

În schimb, când vine vorba despre implicarea într-un nou proiect să ia drept exemplu broasca țestoasă: în loc de grabă, prin cumpătare și prudență, au timpul necesar să verifice și să pună de acord toate aspectele cu asperități.

Pot verifica atent resursele, bugetul, eșalonarea etapelor de lucru ca acesta să aibă o finalitate sigură. Rigurozitatea lor dovedește că sunt cel mai bine calificați pentru a rezolva acest aspect dintre colegi. Ideile novatoare fac din ei o vedetă pe 24 și 25 iulie, ca să nu mai spun că nimeni nu poate ține pasul cu ei pe 26 – 27 iulie, astfel încât după 28 iulie, șefii se vor gândi serios că a venit momentul să îi promoveze. Dacă nu se va întâmpla acum, sigur se va petrece în octombrie.

Este o săptămână în care pot trece la achiziția de ceea ce au nevoie. De asemenea, acum este momentul pentru a face investiții pe termen lung, flerul și simțul lor financiar este foarte puternic și vor ști cum și pe ce să se bată pentru banii săi.

Puțin probabil să fie cheltuitori deși nu se pot plânge, toată săptămâna vor avea bani – dinspre relația cu străinătatea, mediul academic, instituții religioase. După 26 iulie banii vin dintr-o promovare. Pot antama proiecte pe fonduri nerambursabile.

Ca sănătate, pe primul loc stă odihna, apoi alimentația echilibrată și când simt că sunt obosiți să ia pauză, fără comentarii și astfel lucrurile vor merge în ritmul dorit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top