Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Leu septembrie 2017

Horoscop Minerva Leu septembrie 2017 – În septembrie Leii pot conta pe ajutorul necondiționat al Soarelui și al lui Pluto. Niciuna dintre aceste planete nu va prelua o poziție dominantă în harta lor, dar impactul combinat al acestora va fi destul de puternic și, ce este mai important, de productiv.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tocmai de aceea septembrie va avea o întreagă gamă de nuanțe, caracteristice pentru Leu. Ar fi logic să ne concentrăm asupra dinamicii totale. Cu alte cuvinte, dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun.

Trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației. Este greu să spun ceva mai specific în această privință, deoarece avem vorbim despre aspecte particulare. Aceastea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal. În mod normal, nu ar trebui să pară nimănui ciudat diferențele dintre aceste două, deoarece ele se vor împleti acum ca niciodată.

Trebuie să se acorde, în același timp și cu influxurile uraniene care nu prea îi mai ajută, deși Uranus va fi incredibil de puternic, dar nu se va mișca din poziția lui dacă nu este împins să facă acest lucru. Leii pot apăsa pedala accelerației dar consecințele sunt greu de cuantificat sau să stea liniștiți, să își îndeplinească nevoile lor speciale, asta ca să nu le spun egoiste.

Relațional, Leii singuri vor avea numeroase oportunități în ceea ce privește relațiile de dragoste. Dar ar trebui să fie atenți înainte de a intra în angajamente serioase. Influența lui Venus și Uranus se regăsește în șarmul personal și de aici perspectiva legăturilor neașteptate. Pe de altă parte, sentimentalismul ar putea fi un moment foarte ambiguu pentru ei, dar nu există nici o îndoială cu privire la faptul că va fi un succes.

Vorbim despre un succes clar, așa că ar trebui să se concentreze serios pe proiectele de viitor. Dacă, de exemplu, a apărut în viața lor o nouă persoană care se poate transforma într-una asupra căreia să-și reverse afecțiunea, nu ar trebui să acționeze prea agresiv, pentru că nu vor realiza nimic în acest fel.

Probabil că ar fi mai bine să se retragă câteva momente în spatele scenei, nu doar să se concentreze doar asupra propriilor dorințe. Astrele nu îi încurajează să manipuleze oamenii, ci mai degrabă să se îndrepte spre o cooperare reciproc avantajoasă. Acest lucru se referă în special la Leii care au avut recent dispute cu unii din membrii familiei.

Este momentul să schimbe radical situația, dar trebuie să-și dorească sincer acest lucru. Acum, orice neadevăr, orice minciună cât de mică, va întări poziția lui Uranus împotriva lor. Dacă simt că sunt pe un drum greșit, ar face mai bine să încetinească, altfel, Uranus le va arunca în cârcă o întreagă galaxie de probleme. Viața lor socială va fi una extrem de activă și ar putea trăi o aventură extraordinară cu o persoană în vârstă. Totuși, căsătoria ar trebui evitată în această lună. Leii singuri pot găsi iubirea aproape de casă, în cercurile familiei. Perspectivele pentru o relație romantică se înmulțesc după mijlocul lunii septembrie, iar pentru cuplurile care își doresc copii, acum este momentul se pună pe lucru.

Profesional, prezența lui Marte în Casa personalității va aduce destul de multă agresivitate în viața profesională Leilor, cu schimbări radicale și pentru cei angajați și pentru cei care au propria afacere. Deoarece structurile corporatiste trec printr-o adevărată criză, ar putea să fie forțați să muncească din greu pentru a supraviețui în poziția care o au.

Personalitatea Leilor poate face ca în septembrie să-și schimbe locul de muncă sau să înceapă o afacere pe cont propriu. Toate aceste lucruri necesită o gândire clară, la obiect, stabilă și puternică și pe care o au și datorită astrelor. Călătoriile cu scop comercial, în străinătate, sunt acum indicate.

În ce privește planul financiar, nu se pot plânge de nimic deoarece situația banilor este una stabilă în cea mai mare parte a lunii. Inteligența lor financiară funcționează ceas, ceea ce le va permite să ia deciziile potrivite atunci când este necesar.

Luna septembrie le va oferi toată claritatea de care au nevoie în ceea ce privește companiile financiare. Câștigurile Leilor pot fi îmbunătățite prin strategii de marketing adecvate și prin aplicarea unor tehnici inovatoare.

Trebuie să se străduiască să își lărgească baza de cunoștințe cu privire la chestiunile legate de bani, care vor contribui la creșterea financiară. În schimb, septembrie nu este o lună bună pentru noi asocieri de afacei. Una este propria afacere, altaceva asocierea!

Despre sănătate, aș spune că aceasta este destul de delicată și că ar trebuie să aibă grijă la odihnă și relaxare. Viața lor se desfășoară în viteză, epuizant, așa că trebuie să facă pași pentru a-și conserva energia.

Să participe la maratoane, la diverse campanii sportive, chiar la curse auto-moto, viteza fiind unul din apanajele lor și să-și delecteze admiratorii cu execuțiile de maeștrii. Își pot îmbunătăți condiția fizică prin folosirea avantajelor pentru sănătate pe care le aduc ingredientele exotice în…bucătărie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top