Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva: Mercur Retrogradează, e timpul să privim spre viitor

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva: Mercur Retrogradează, e timpul să privim spre viitor

S-ar putea să vă auziţi prietenii spunând – o, nu, iar retrogradează Mercur! Cei care nu ştiu astrologie, se vor întreba despre ce vorbeau ei. Dintre toate aspectele planetare, această perioadă polarizează atenția cititorilor și, cu siguranță, generează cea mai mare parte a lecturilor.

Motivul interesului este clar – acest fenomen este unul dintre puținele care afectează pe toată lumea destul de uniform și efectele sale sunt întotdeauna evidente.

Odată ce începeți să acordați atenție modului cum se desfăşoară evenimentele din viaţa noastră în aceste faze, vom vedea curând cât de important este să le luăm în considerare.

Urmărind perioadele de retrogradare ale lui Mercur ne putem permite să creștem productivitatea și să evităm cel puțin o parte din frustrarea pe care o poate induce. #

Să ne uităm îndeaproape la Mercur retrograd și ce înseamnă acest lucru pentru noi

În 2018, Mercur va retrograda de trei ori în semne de foc: Berbec, Leu și Săgetător. Deci, este momentul să ieșiți din carapace și să aruncați o privire asupra viitorului. Amintiți-vă, că astrologia trebuie folosită asemenea unei prognoze meteo. În cazul în care arata ploaie – luăm umbrela!

Mercur nu trebuie să provoace dezastru în timpul mişcării sale. Cu toate acestea, aceia dintre noi, care suntem obişnuiţi cu energiile Universului, putem vedea că uneori Mercur are tendinţa să provoace haos.

Iată ce ar trebui să ştim şi câteva sugestii despre implicațiile acestora ..

Mercur merge într-adevăr înapoi?

Nu, Mercur nu se mișcă înapoi. Dacă facem puțină lumină, vom vedea că Mercur pare să se deplaseze înapoi, așa cum astrologii din vechime l-au perceput cu mii de ani în urmă. După un timp – în cazul Mercur, cam trei săptămâni și jumătate – planeta pare să îşi revină și îţi va relua mersul normal.

Deoarece Mercur este planeta situată cel mai aproape de Soare, orbita sa este mult mai scurtă decât cea a Pământului. Aproximativ de trei sau patru ori pe an, Mercur se deplasează de-a lungul eclipticii Pământului, atunci când experimentăm perioada de retrogradare a lui Mercur.

Dacă sunteţi la volan și ați fost depăşiţi de o altă mașină, spuneţi că merge mai repede decât voi. Dar dacă a încetinit și voi l-aţi depăşit, mașina rămâne în urmă.

Atunci când cealaltă mașină accelerează și trece din nou pe lângă voi, stârneşte nori de praf pe şosea. La fel, Mercur accelerează, ca un avion care vine din trecut, pentru unii se lasă cu stări de greaţă, iar alţii îl vor percepe ca pe o simplă turbulenţă.

Turbulențele și perturbările pe care Mercur le creează atunci când retrogradează pot afecta ceea ce trăim pe Pământ în viața noastră de zi cu zi.

În astrologie, întotdeauna ne lăsăm ghidaţi de următoarea sintagmă – ceea ce este sus se regăseşte în ceea ce este jos. Prin aceasta înțelegem că există o relație fractală între orbitele planetelor sistemului solar și activitatea umană de pe Pământ. Această idee se regăseşte în toată astrologia și este un concept foarte bun de ținut minte.

Reguli pe care Mercur le aduce în viaţa noastră

Mercur guvernează toate tipurile de comunicare, inclusiv ascultarea, vorbirea, învățarea, citirea, editarea, cercetarea, negocierea, vânzarea și cumpărarea.

Mercur stăpâneşte, de asemenea, toate contractele și acordurile formale, precum și documentele importante, cum ar fi manuscrisele sau lucrările la termen, acordurile, faptee, contractele, ca particularitate, contractele de leasing, testamentele și altele.

Sunt puse pe seama acestei planete apoi, toate tipurile de cod, inclusiv codurile de computer, precum și cele de transport, transportulul în sine și călătoriile. Când această planetă este retrogradă, aceste zone tind să se ciocnească sau să scape de sub control.

De ce se întâmplă acest lucru? Când o planetă retrogradează, astrologic vorbind, ea se află într-o stare de repaus sau de dormire, acţionează mai lent. Prin urmare, în timp ce Mercur se odihneşte, ca să spun aşa, activitățile pe care le stăpâneşte nu mai au avantajul amprentei mercuriene din perioada de mers normal.

În cazul acesta asteptaţi-vă la un anumit grad de brambureală! Haideți să vedem ce trebuie să facem și ce nu pe Mercur retrograd.

Ce se întâmplă pe plan profesion

Dacă cineva știe cum să profite la maximum de influența lui Mercur retrograd, atunci poate naviga fără probleme pe frontul carierei. Urmați pașii de mai jos în ce privește modul de abordare a perioadei de retrogradare mercuriene.

Ce să faceți? În general, afacerile sau cariera își încetinesc evoluția sau chiar scad atunci când Mercur este retrograd. Folosiți această perioadă pentru a revizui orice sarcini neterminate. Apoi, este o perioadă pentru curățarea spațiului de lucru. Transformați acest lucru într-o obișnuință.

Din moment ce comunicările merg mai greu atunci când Mercur este retrograd, asigurați-vă că aveți timp atunci când participați la chestiuni importante.

Verificați, de asemenea, toate planurile dvs. de comunicare și de călătorie până la acest punct.

Este o perioadă în care munca la sol poate fi făcută pentru pregătirea unor acțiuni sau a unor proiecte viitoare. Faceți cercetare, alegți un eșantion, obțineți date relevante ca să dobândiți orice abilități de care ați avea nevoie pentru planurile viitoare.

Se spune că multe date și informații se pierd atunci când Mercur este retrograd

Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor statisticilor și datelor vitale, înainte ca lucrurile să se schimbe.

Este o perioadă în care contractele și acordurile pot fi reînnoite sau renegociate. Cu alte cuvinte, lucrurile pot fi actualizate în această perioadă.

Este un moment excellent să reluați contactele cu vechii colegi. Când ați avut ultima întâlnire cu legătura cu fostul șef și cu foști colegi ? Amintirile vă vor ajuta să aveți o imagine clară a poziției în care sunteți, la ce nivel ați ajuns.

Este un moment potrivit pentru a antama lucrări de reparație sau de upgradare a echipamentelor de birou sau de fabrică.

Relaxați-vă și să bucurați-vă de munca pe care o aveți. Bineînțeles că ar exista anumite întârzieri și piedici, dar nu le luați la inimă. Este doar o fază trecătoare.

Ce să în perioada cu Mercur retrograd

Nu începeți niciun proiect de antreprenoriat! În cazul în care începeți una, atenție, este o totală pierdere de timp și finanțe. Când Mercur revine în mers normal o veți lua de la capăt. .

Nu luați nicio decizie importantă. Deoarece deciziile luate acum vor trebui anulate, refăcute sau remodelate mai târziu.

Nu vă aventurați într-o afacere nouă sau nu schimbați locul de muncă când Mercur este retrograd. Așteptați să revină în mers normal înainte de a vă aventura într-un teritoriu necunoscut, altfel rămâneți cu biyele umflate.

Nu faceți noi achiziții pentru locul de muncă în această perioadă. Altfel s-ar putea să vă alegeți cu echipamente greșite.

Instalarea de hardware sau software noi trebuie și ea amânată cât mai mult posibil.

Nu încheiați contracte și nu semnați convenții noi

Cu Mercur retrograd este puțin probabil ca acestea să fie onorate de părțile implicate. Nu creați noi parteneriate sau alianțe care vizează dezvoltarea voastră profesională.

O mulțime de probleme de comunicare și neînțelegeri.

Nu acceptați promovări sau numiri în funcții pentru că odată cu revenirea lui mercur în mers normal vă puteți trezi fără ele.

Atunci când Mercur este retrograd, este posibil să vă puneți în pericol finanțele direcționându-le greșit. Abia când Mercur va reveni în mers noramal să vă planifică mișcările și deciziile financiare corespunzător, astfel veți evita pierderile financiare.

Ce să faceți?

Afacerile dvs. financiare trebuie reconsiderate și restructurate acum

Se pot face reevaluarea și renegocierea financiară. Fiți atenți la toate afacerile vechi lăsate în așteptare și asigurați-vă că sunt în siguranță.

Căutați orice erori potențiale în mișcările dvs. financiare, cum ar fi plățile și polițele de asigurare. Verificați garanția pentru orice doriți să cumpărați sau să investiți în viitor.

Planurile de împrumuturi trebuie să fie revizuite dacă există alte modalități de plată. Pregătiți-vă din timp actele pentru depunerea taxelor.

Reorganizați-vă sistemele contabile și metodele de contabilitate. Este un moment bun să vă schimbați credința și atitudinea față de bani.

Ce să nu faceți!

Nu inițiați proiecte noi, parteneriate sau investiții

Aceasta ar duce cu siguranță la o pierdere și, de asemenea, în întârzieri și frustrări nedorite.

Nu faceți nicio achiziție nouă, altfel s-ar putea să fie una cu probleme, deteriorată sau nefolositoare. Nu luați niciun împrumut. Nu depuneți taxele atunci când Mercur este retrograd, mai bine verificați încă odată actele contabile.

Nu riscați, nu speculați și nu riscați bani în diverse lovituri e care le gândiți geniale.

Relațional

Anumite aspecte legate de dragoste sunt bune în acest ciclu de trei săptămâni, când Mercur merge retorgard. Aflați ce trebuie să faceți în perioada de retrogradare a lui Mercur pentru ca relația voastră să funcționeze.

Ce să faceți?

Reafirmați-vă jurămintele și devotamentul în iubire și în căsătorie. Faceți-vă timp să fiți alături de cel iubit sau de acest partener. Scăpați de resentimentele din trecute și încearcați să nu reproșați nimici. Reconcilierea va funcționa bine în această perioadă.

Învățați să aveți răbdare atunci când Mercur merge retrograd. În cazul în care a avut loc o despărțire anterioară de partener, acum este momentul să ridicați ramura de măslin.

Puteti reaprinde flacăra iubirii

Căutați iubirea pierdută din viața voastră. Puteți să vă revizuiți ce vă face plăcere și ce nu la persoana iubită și să aveți curajul să i-o spuneți fără ca lucrurile să degenereze.

Puteți trece în revistă care sunt provocările pentru voi și plăcerile cotidiene – ascunzătoarea voastră preferată sau locul unde obișnuiți să vă luați cafeaua alături de cei dragi.

Ce să nu faceți!

Nu vă căsătoriți în timpul retrogradării lui Mercur, pentru că acesta este momentul în care promisiunile se rup cel mai ușor și lucrurile se încurcă. Deși totul pare liniștit între voi se pot întâmpla lucruri neașteptate și să realizați că ați greșit.

Încercați să nu inițiați o poveste de dragoste, nu de alta dar ați putea ateriza în ape tulburi. Deși la început totul este bine, curând totul se va transforma într-un eșec atunci când Mercur va revei în mers direct.

Nu aveți o imagine clară asupra a relațiilor când Mercur este retrograd, deoarece lucrurile sunt neclare.

Nu încercați să vă despărțiți de iubitul sau iubita vostră!

Procedurile de divorț trebuie evitate și blocate. Altfel este o presiune prea mare pentru ambii parteneri atât din punct de vedere mental, fizic, emoțional și financiar.

Mercurul retrograd este o perioadă în care ne este testată gândirea și puterea de decizie. Prin urmare, asigurați-vă că evitați o persoană nedreptățită care a încercat să vă atragă atenția în această perioadă.

Nu ieșiți la o primă întâlnire când Mercur este în mișcare retrogradă. Așteaptați până când lucrurile vor reintra în normal și atunci puteți iniția orice mișcare în acest sens.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top