Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva pentru saptamana 14-20 august 2016. Previziunile astrologului pentru perioada urmatoare.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva pentru saptamana 14-20 august 2016

Horoscop Minerva, saptamana 14-20 august 2016. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Soarele si Venus aduc o nota de destindere, deoarece Casa familiei are o legatura foarte puternica prin Uranus tranzit cu Trecutul sau alta institutie cu atributii coercitive. Ma gandesc la un concediu intr-un loc izolat sau la punerea sub control judiciar a unora pe 17 si 18 august ori cei care au o mica afacere sa nu se pomeneasca pe 17, 18 si 20 august cu un control care, indiferent cat de corect sunt tinute actele contabile, tot se va gasi ceva de amendat. O interventie chirurgicala evitata in ultima clipa…Citeste aici horoscopul complet pentru Berbec.

Taur

Apar tensiuni si la acesti nativi. Saturn patrat cu conjunctia Soare – Jupiter in Casa muncii poate sugera dorinta de a continua un tratament, dar lipsa banilor sa ii faca sa bata in retragere. In schimb, Pluto care este pe axa relationala ii atentioneaza sa-si schimbe pozitia fata de bani. Citeste aici horoscopul complet pentru Taur.

Gemeni

Atentia lor este acum indreptata spre munca. Desi trigonul dintre Uranus si Venus continua sa ii sustina pe deoparte, pe de alta creaza o situatie conflictaula cu Saturn, ca si cum ar vorbi despre un conflict intre generatii, cei tineri vs cei batrani. Citeste horoscopul complet pentru Gemeni aici.

Rac

Cred ca atmosfera pentru acesti nativi nu este atat de stresanta, cat este de incarcata de frici de care nu se pot elibera. Pe unii ii macina teama ca isi vor pierde locul de munca, pe altii ideea ca sufera de nu stiu ce boala, dar ca medicii nu o pot depista, altii sunt speriati la gandul ca vor pierde pe cineva apropiat si nu ma refer la moarte. Citeste aici horoscopul complet pentru zodia Rac.

Leu

Atentie, spectrul conflictelor cu substrat legal nu s-a incheiat, sarabanda confruntarilor, explicatiilor, declaratiilor este in toi. Multi vor fi chemati la diverse institutii de stat unde vor avea de lamurit fie aspecte ale muncii lor, fie preschimbarea unor acte, fie pentru declaratia unor venituri neadevarate, mai ales in zilele de 16, 17 si 19 august, adevarate zile de foc in care vor trebui sa-si demonstreze inca odata daca mai era nevoie, valoarea. Citeste aici horoscopul complet pentru zodia Leu.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top