Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Pești 11-17 iunie

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pești 11-17 iunie

Dumincă 11 iunie, adică mâine, aceşti nativi vor trebui să se confrunte câteva ore cu celebrul Careu în T amintit la colegii lor Vărsător și aş spune că vizează relaţia. Există acum o doză de venin menit să le otrăvească relaţia dacă nu sunt atenţi, iar dacă vorbim despre o relaţie toxică de tip dependenţă afectivă care a înlănţuit sufletul unui partener acum este momentul ca prizonierul să taie lianele, să rupă lanţurile şi să spună stop!

Dacă vorbim de gelozie, perspectiva se schimbă, pentru că ne aflăm în situaţia în care partenerul gelos nu doar că nu este sigur pe el, ci chiar este convinsă că nu ştie ce vrea.

A doua zi, pe 12 iunie, unele native Peşti s-ar putea amărî pentru că salariul le-a fost ciuntit prin bunăvoinţa unei colege în care avea încredere, dar marți, pe 13 iunie, lucrurile se vor linişti prin intervenţia unui şef care va realiza că a greşi şi va restabili ordinea lucrurilor.

Poate fi vorba şi despre o promovare pe care o aşteaptă de luni bune dacă nu chiar de ani, în sfârşit, postul fie se deblochează, fie se eliberează şi se vor pregăti de concurs. Afectiv lucrurile par să meargă exceptând cuplurile care nu se decid ce să facă.

Citește și: Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Tot nativele Peşti, pe 14 iunie pot semna un contract de muncă sau de închiriere, un contract de cumpărare a unui apartament sau a unui autoturism ori se poate închia un proces de partaj care trenează de ani buni, în favoarea lor. Să nu se culce însă pe urechea că vor şi primi ceea ce instanţa le atribuie fără ajutorul unui executor judecătoresc.

Revin la data de 13 iunie, și mai adaug că vor avea energie toată perioada ceea ce le va da forţa şi puterea să treacă peste toate piedicile, să deschidă uşile de care au nevoie pentru a primi ceea ce li se cuvine, şi la propriu şi la figurat.

Financiar au încă de reglat anumite lucruri dar ce este foarte bine este că le vor încheia şi vor putea să-şi dirijeaze cheltuielile cum doresc. Să fie atenţi doar cum administrează acest buget, mai ales pe 15 şi 16 iunie, când au tendinţa să fie mai cheltuitori ca niciodată şi mare parte din bani se duc pe chilipiruri care nu le folosesc la nimic. Ca sănătate, atenţie la imunitate şi la infecţii, în special cele de tip Herpes simplex care se dovedesc greu de tratat.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETĂTOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top