Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pesti 13-19 noiembrie 2016

Pesti – Patratul dintre Soare si Neptun este posibil sa le aduca probleme de natura juridica: se pomenesc atrasi intr-un dosar cu iz penal. Invitati la organele de ancheta, vor intra in panica, posibil chiar sa faca un atac de panica.

Sfatul meu este sa incerce sa-si tina firea pentru ca trebuie, intr-un fel sau altul, sa lamureasca lucrurile pe care si ei le-au sustinut. Debusolarea lor este influentata si de crucea in semne mutabile de pe 15 noiembrie. Dar tot pe 15 noiembrie si pe 16 noiembrie un dreptunghi mistic le aduce linistea sufleteasca.

Pe de alta parte, nemultumirile lor au mai multe cauze si izvorasc din neputinta de a pune lucrurile in ordine asa cum doresc ei. Dorinta lor de a sti ca lucrurile in familia lor merg bine, ii face sa dea impresia ca vor sa detina controlul si de aici problemele. Asta nu ar fi nimic, dar faptul ca incearca sa ofere mai mult decat primesc da senzatia de sufocare si de aici discutiile la nesfarsit.

Saptamana aceasta nevoia lor interioara de securitate emotionala le poate juca feste dintre cele mai crunte, in sensul ca se poate lasa cu un divort pe nepusa masa sau persoana cu care sta de ani buni isi face bagajul si pleaca, ori sunt parasiti pana si de copii. Deci, eu sugerez ceva mai multa atentie la ce primesc si ceea ce ofera. Afectivitatea lor ii determina sa procedeze asa cum fac mai mereu: fie ii sufoca cu dragoste pe cei pe care ii iubesc, fie le este indiferent ce se petrece. Ii sfatuiesc sa fie persuasivi, dar nu lunecosi, punctuali si precisi, dar nu extraordinar de ingaduitori, atenti la ce se petrece in familie, dar nu posesivi sau sa-si impuna punctul de vedere.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top