Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pești 27 august – 2 septembrie 2017

Horoscop Minerva Pești 27 august – 2 septembrie 2017 – la ei lucrează un din back-ground un cumul de tensiuni, nemulțumiri, de frici.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Jupiter din Casa a 9-a poate aduce soluţii financiare la unele probleme familiale, dar, în aceeaşi măsură, să aducă o nouă iubire la orizont ori să fie mai dedicați şi mai iubitori cu partenerii lor de viață şi cu copiii, să plece în călătoria vieții lor împreună ș.a.

Zmeul sugerează posibilitatea discutării unor contracte, dar și a pierderii unui protector sau a îndepărtării unor aşa zişi prieteni care mai mult îi obosesc decât să îi impulsioneze să meargă mai departe.

De fapt, Peștii traversează o perioadă destul de ciudat de bună pentru că simt deodată nevoia să renunțe la relațiile toxice, la tot ceea ce nu face altceva decât să le împiedice evoluția.

Celor care sunt şoferi, le spun ca pe 29 august, atenţie la volan pentru că ar putea avea probleme, există riscul de a accidenta un copil şi de aici o întreagă nebunie.

Comunicarea este bună pe toată perioada săptămânii, iar drumurile scurte le-ar putea fi un beneficiu pe 30 august, cu rezolvări dintre cele mai neaşteptate dacă ar renunța puțin la ideea de cine sunt eu; din demersurile amintite, la un moment dat pot veni chiar şi ceva bani.

Ziua de 31 august le aduce bani celor care lucrează în domenii care îi pun în contact direct cu oamenii – relaţii publice, vânzări, televiziune; cei care lucrează în domenii cu caracter restrictiv pot fi promovaţi sau pot fi mutaţi la un alt serviciu mult mai convenabil.

Pe 1 septembrie, unii nativi Peşti pot decide că a venit momentul să ia viaţa pe cont propriu şi în aceste condiţii fplanuri să deschidă o mică firmă ceea ce nu le-aş sugera, fie să ia drumurile străinătăţii în picioare ceea ce mi se pare mult mai benefic deşi eu nu sunt adeptul emigrării.

Cei care se vor prezenta la un interviu sau vor da examen astrele le vor aduce darul locvacităţii pentru că îşi vor impresiona auditoriul – comisia şi profesorii, prin eloginţă, logică şi perspectivă fapt care le-ar putea aduce un job pe cinste sau o notă maximă.

Unora destinul va face să li se înmulţească familia înainte de vreme, dar şi aşa venirea pe lume a copilului va fi o bucurie pentru ei.

Pentru cei care sunt preocupaţi de metafizică şi de terapii alternative va fi o săptămână fastă!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top