Connect with us

Revistateo.ro

Pesti – la ei lucreaza din fundal un cumul de tensiuni, nemultumiri, de frici

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pesti 27 noiembrie – 3 decembrie 2016

Pesti – la ei lucreaza din fundal un cumul de tensiuni, nemultumiri, de frici.

Jupiter din Casa a 8-a poate aduce solutii financiare la unele probleme familiale, dar, in aceeasi masura, sa aduca o noua iubire la orizont, ori sa fie mai dedicati si mai iubitori cu partenerii lor de viata si cu copiii.

Perechea de Aripi sugereaza posibilitatea ruperii unor contracte, a pierderii unui protector sau a indepartarii unor asa zisi prieteni, care mai mult ii obosesc decat sa ii impulsioneze sa mearga mai departe. De fapt, Pestii traverseaza o perioada destul de ciudata, pentru ca simt deodata nevoia sa renunte la relatiile toxice, la tot ceea ce nu face altceva decat sa le impiedice evolutia.

CITESTE SI: CUM ARATA 2017 DIN PUNCT DE VEDERE NUMEROLOGIC

Celor care sunt soferi, le spun ca pe 29 noiembrie ar trebui sa aiba mai multa atentie la volan, pentru ca ar putea avea probleme, exista riscul de a accidenta un copil si de aici o intreaga nebunie.

Comunicarea este buna pe toata perioada saptamanii, iar drumurile scurte ar putea fi un beneficiu pe 30 noiembrie, cu rezolvari dintre cele mai neasteptate, daca ar renunta putin la ideea de cine sunt eu; din demersurile amintite, la un moment dat pot veni chiar si ceva bani.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top