Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Pești luna august 2017

Horoscop Minerva Pești luna august 2017. S-ar putea să se simtă abandonat în vreun fel. Venus este foarte bună cu sufletul, inima și cariera lor în acest moment. Pot lucra, de asemenea, la aspectul fizic și la conservarea propriei energii.

Acești nativi își continua starea de reverie și asta este comun luna aceasta, tuturor semnelor de apă, deoarece Neptun își continuă călătoria nu doar pe cer ci și prin semnul pe care îl stăpânesc.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Există o energie luminoasă, care îi împresoară blând și face să-și exprime respectul pentru cineva sau ceva. Mulți dintre ei ar putea să se gândească să plece în spații neexplorate mental dar chiar și fizic acum.

Luna august pentru ei le aduce multe șanse, vor urma suișuri și coborâșuri în sine, dar tema generală este să se conecteze la iubirea universală, iar în mediul lor, celor care sunt singuri, astrele le-au pregătit o întâlnire de destin cum nu au mai trăit ei niciodată. Să viseze și să spere, asta este menirea lor!

Unele momente aducătoare de sănătate pentru ei pot include petrecerea timpului în apropierea surselor de apă, drumeții, activități în natură, pictură, tîmplărie în sensul de bricoaj prin casă, sculptură, yoga, meditația, să ia parte la un program de ecologizare a unei zone.

Își pot conserva propria energie cu câteva uleiuri esențiale cum sunt lavanda și bergamota, cu ajutorul cristalelor cum sunt acvamarinul, topazul neptunian sau ametistul, să consume ceaiuri revigorante.

Relațional este un moment foarte inspirat pentru semnul lor. Ar putea fi cu persoana visată sau ar putea fi într-un parteneriat, care să îi ajute la creșterea spirituală. Cei care sunt în cuplu ar putea iniția o călătorie spirituală în acest moment sau să adere la un grup cu un asemenea mod de viață.

Orice ar fi este cazul să știe că se află într-o fază reală de trezire a conștienței, le va deschide mintea spre frumusețea vieții voastre. Puterile lor psihice și intuitive sunt foarte legate de fazele vieții și ar putea duce chiar la premoniții extraordinare în această lună.

Au fost mereu conectat la râul vieții, iar acum fluxul devine tot mai puternic. O rană profundă din sufletul lor este conștientizată și asanată, lupta de o a aduce la suprafață și de a o curăța, a început cu mai bine de un an în urmă și a început cu mai bine de un an în urmă.

Chiron, vindecătorul rănit, transformă ceva din trecutul lor și îi reevaluează în prezent. Posibil să fie o rană din copilărie, care le-a erodat sufletul încă din copilărie, fără ca ei să realizeze ce se petrece de fapt.

Iată însă că a sosit și momentul final pentru a se elibera și a accepta că spiritualitatea este una din modalitățile de vindecare care în final, îi face să se simtă în sigurață, le risipește incertitudinile și teama.

Sunt susținuți în demersurile lor, de Vesta în Fecioară, asteroidul căminului și a vetrei părintești, oferindu-le o nouă perspectivă asupra unei vechi povești. Prin periplurile lor ar putea să caute chiar un nou loc nou, își dorește să meargă în locurile copilăriei și să vadă casa în care au trăit, li se va face dor de rădăcini și de părinți și pe negândite vor descoperi locul pe care tot timpul și l-au imaginat, dar nu aveau nicio idee că există în realitate! Tot acum este posibilă mutarea în alt loc sau găsirea unei noi case.

Profesional, s-ar putea ca la locul de muncă, ceea ce fac să să se amestece cu adevăratele lor pasiuni în acest moment. Venus și Neptun îi îndeamnă să își urmeze pasiunile chiar dacă unor li se pare hazardat ce-și propun.

Posibil ca profesional să ia un alt drum, să realizeze că vor să triască pentru ei, să nu mai aibă șefi sau colegi răutăcioși, iată de ce nu are trebui să ne mire că fac un pas înapoi, rup cu ceea ce nu le place și pornesc să-și construiască propriul drum. Venus în Rac îi va ajuta la nivel artistic si ar putea apela la creativitatea fără limită ca să creeze ceva pentru sufletul lor și al nostru.

Dacă lucrează în domeniul comunicațiilor, din 12 august, odată cu retrogradarea lui Mercur, le va fi dificil să concretizeze ceva. Lucrurile s-ar putea mișca mai încet sau mai repede pentru ei iar ei să nu fie capabili să proceseze anumite informații decât foarte greu ori să le scape.

Din punct de vedere financiar, atâta timp cât își investesc banii în ceva ce le place, unde există dragoste și respect vor primi ceea ce au nevoie. Prietenii, familia și colegii de încredere sunt în jurul lor când ai nevoie de ajutor.

Vor întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit ori de câte ori o vor căuta. Chiar dacă vor fi urcușuri și coborâșuri în această lună, lucrurile se vor rezolva aproape instantaneu și pe cont propriu. Nu se vor putea plânge de bani.

Ca sănătate s-ar putea să fie puțin cam aerieni sau deconectați de la energia pământeană. Posibil să fie nevoiți să se concentreze pe dietă într-un mod mai atent.

Acest lucru ar putea însemna să consume frecvent, cantități mici sau chiar să înlocuiască anumite mese cu piureuri și sucuri nutritive. De asemenea, să fie atenți la aportul de zahăr, deoarece Neptun și Venus pot întinde capcane prin intermediul tentațiilor alimentare de tipul gustărilor și dulciurilor nesănătoase. Natural și organic ar putea fi cel mai bun, dar nu este întotdeauna posibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top