Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva primăvară 2018 – Uranus va schimba semnul în mai. Ce va urma

Primăvara aceasta este plină de surprize din toate punctele de vedere. Astrologul Minerva ne spune care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont.

Horoscop Minerva primăvară 2018: Uranus va schimba semnul

La mijlocul lunii mai, mai precis în noaptea de 15 spre 16 mai, Uranus va intra în Taur pentru o perioadă de șapte ani, tranzit care va dura până în 2025.

Taurul va aduce o anumită stabilitate acestei planete radicale, deoarece natura ​​pământească, de semn fix, a Taurului va diminua din ereziile și evenimentele neașteptate pe care le provoacă Uranus.

În timpul acestui tranzit, ne puteți aștepta să vedem schimbări ale fluxurilui financiar. Sistemul monetar va deveni, probabil, mai stabil, deoarece băncile și monedele virtuale dirijează schimbarea spre un sistem mai echitabil, în beneficiul omului de pe stradă și a persoanelor dezavantajate.

Cum ciclul uranian durează aproximativ 84 de ani puțini vor experimenta acest tranzit de două ori în viață. El va afecta în mod deosebit nativii Taur dar și pe cei care au planete în primele grade din Fecioară, Scorpion și Vărsător.

Odată cu intrarea lui Uranus în Taur, avem ultima planetă lentă care își va încheia anul acesta trecerea prin alte elemente decât cel material, alăturându-se lui Pluto și Saturn care sunt în semne de pământ, iar Neptun și Jupiter în semne de apă.

CITEȘTE ȘI:

Aspecte interesante

Jupiter aflat în Scorpion va face un trigon cu Neptun din Pești în perioadele 25 mai – 13 iunie și 11 august – 25 august.

Acest aspect întărește legătura între planetele care stăpânesc semnul, deoarece Jupiter este conducătorul tradițional al Peștilor iar Neptun, cel modern.

Trigonul este o conexiune benefică și arată că va exista armonie și un sprijin atât pentru lucrurile legate de Jupiter cât și pentru Neptun, așa că ne putem aștepta la iluminare spirituală, la explorare religioasă, la aprecierea artei și culturii precum și la manifestarea toleranței față de diversitatea culturală și sistemele metafizice.

Din ce în ce mai mulți oameni vor adopta practici esoterice sau cel puțin vor deveni conștienți de ce se întâmplă în jurul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top