Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 13 – 19 august 2017

Rac – iată că pentru aceşti nativi decorul sentimental şi cel profesional prinde o mai multă concreteţe ceea ce îi inspiră şi îi face să viseze, să imagineze un viitor mai degajat şi nu în culorile sumbre în care care îl vedeau mai acum câteva săptămâni.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dar, că trebuie să existe şi un dar, luni pe 14august, ar putea avea supriza ca partenerul de viaţă să afle că trebuie să plece pentru câteva săptămâni să lucreze la o filiala a instituţiei dintr-o altă localitate, ceea ce ar putea să le dea planurile peste cap sau vor afla că un contract pe care îl negociază de ceva vreme, cade.

Să nu-şi facă probleme nu sunt primii cărora li se întâmplă asta dar nici ultimii. Interesant este cum cuplul Mercur retrograd din Casa familiei vine să flambeze lucrurile prin trigonul cu Pluto, să aducă tensiuni, neînţelegerea, să le spulbere liniştea asemenea unui joc de artificii nedorit, tot ce îi deranja la membrii familiei, tot ce îi nemulţumea la partener şi la copii, discuţiile în contradicoriu răbufnesc acum.

Cel mai bun lucru este să se abţină să nu se închidă în sine, ci să discute cu calm şi să analiyeye împreună, dacă trebuie, lucrurile care îi nemulţumesc.

S-ar putea ca pe 14 august să le fie pusă la încercare imaginaţia şi să caute soluţii aproape imposibile pentru situaţii de compromis. Nu le plac compromisurile dar de nevoie acceptă să se supună unui asemenea joc pervers şi periculos deoarec un compromis va atrage întodeauna după sine un altul şi un altul…

Din nou pot afla, cu surprindere, că oamenii pe care i-au iubit şi în care au avut încredere, mă refer la familie şi în mod special, la tată, de fapt nu au fost oamenii pe care îi credeau ei, lucru care pe Raci îi va da peste cap.

Miercuri, pe 17 august, vor afla şi cine a stat în spatele anulării contractului de care aminteam. Tot acum cei tineri care, încă studiază, au prilejul să se descopere pe sine întru viitoare profesie pe care şi-ar dori-o, acum pot face alegerile care să le marcheze traiectoria profesională şi de ce nu, cariera într-un domeniu de vârf. Alţii, care au terminat studiile şi nu au un loc de muncă ar putea fi chemaţi fie la un interviu, fie vor pleca la muncă în străinătate şi aş spune că sunt avantajaţi acei tineri care doresc să se angajeze pe vasele de croazieră.

Vineri, 18 august vor avea ocazia să plece la un drum, aş spune de agrement ceea ce le va readuce liniştea şi le va întări convingere că în situaţii tensionate, adevărul este undeva la mijloc şi că e bin să asculţi ambele părţi implicate în conflict. Dreptunghiul mistic care îi implică pe Venus, Mercur, Pluto și Neptun, le pot aduce satisfacții de ordin spiritual.

Acestuia i se alătură un Zmeu cu focar Neptun ceea ce presupune o exaltare a sensibilității și a creativității, își vor pune în valoare pasiunile.

Ca sănătate, nu se prea pune problema, eventual, Racii vârstnici să se plângă de dureri reumatismale iar copii ar putea avea nevoie de un control oftalmologic. În schimb datorită căldurii vor fi somnolenţi, greoi, meteosensibili.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top