Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Rac 25 iunie – 1 iulie 2017

Horoscop Minerva Rac 25 iunie – 1 iulie 2017 – iată că pentru aceşti nativi decorul sentimental şi cel profesional prinde o mai multă concreteţe ceea ce îi inspiră şi îi face să viseze, să imagineze un viitor mai degajat şi nu în culorile sumbre în care care îl vedeau mai acum câteva săptămâni.

Dar, că trebuie să existe şi un dar, luni, pe 26 iunie, ar putea avea supriza ca partenerul de viaţă să afle că trebuie să plece să lucreze în altă parte ceea ce ar putea să le dea planurile peste cap.

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ

Mai pot afla că un contract pe care îl negociază de ceva vreme cade. Interesant este cum cuplul Jupiter din Casa comunicării vine să aşeze lucrurile prin sextilul cu Luna Neagră şi cu Pars Fortunae, aduce armonie, înţelegere, degajează tensiunile asemenea unui burete imens care absoarbe tot ce îi stresa până acum, tot ce îi deranja la membrii familiei, tot ce îi nemulţumea la partener şi la copii.

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradicoriu care, de regulă, pe nativii Rac îi dezarmează şi îi fac să se închidă în sine, se discută, se fac planuri, se analizează.

Marţi, pe 27 iunie, vor afla şi cine a stat în spatele anulării contractului de care aminteam. Tot acum cei tineri care încă studiază au prilejul să se descopere pe sine sau o viitoare profesie pe care şi-ar dori-o, acum pot face alegerile care să le marcheze traictoria profesională şi, de ce nu, cariera într-un domeniu de vârf.

Alţii, care au terminat studiile şi nu au un loc de muncă ar putea fi chemaţi fie la un interviu, fie vor pleca la muncă în străinătate şi aş spune că sunt avantajaţi acei tineri care doresc să se angajeze pe vasele de croazieră.

S-ar putea ca pe 27 iunie să le fie pusă la încercare imaginaţia şi să caute soluţii aproape imposibile pentru situaţii de compromis. Nu le plac compromisurile, dar de nevoie acceptă să se supună unui asemenea joc pervers şi periculos deoarece un compromis va atrage întodeauna după sine un altul şi un altul.

Pe 28 iunie pot afla cu surprindere că oamenii pe care i-au iubit şi în care au avut încredere, mă refer la familie şi în mod special, la tată, de fapt nu au fost oamenii pe care îi credeau ei.

Sau că divorţul părinţilor, tatăl care i-a părăsit şi despre care ştiau doar că era indiferent, rece, afemeiat, alcoolic, agresiv, care a lipsit din viaţa lor o bună perioadă de timp, tablou relaţional zugrăvit de mamă şi de bunicii materni, nu era chiar aşa cum i-a fost descris, lucru care pe Raci îi va da peste cap.

Vineri, 30 iunie vor avea ocazia să plece la un drum, aş spune de agrement, ceea ce le va readuce liniştea şi le va întări convingerea că în situaţii tensionate, adevărul este undeva la mijloc şi că e bine să asculţi ambele părţi implicate în conflict.

Ca sănătate, Racii vârstnici se plâng de dureri reumatismale, iar copii ar putea avea nevoie de un control oftalmologic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top