Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Rac octombrie 2017

Horoscop Minerva Rac octombrie 2017 – În octombrie, Racii au multe de învățat! Saturn rămâne în Casa a 6-a şi luna aceasta. Ştim că el acționează ca un tată, învățându-ne lecții importante despre muncă, responsabilităţi și angajamente.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Se simt confortabil în Casa a 6-a, deoarece aceasta este casa muncii, a serviciului în slujba altuia, a rutinei prin muncă şi a relaţiilor cu colegii, a sănătății fizice. În timp ce Racii se pot confrunta cu provocări luna aceasta, tot din cauza regulilor impuse de Saturn, vor vedea ceva mai încolo și oportunitățile de creștere care au însoţit eforturile lor.

Cele mai grele lecții sunt adesea cele mai pline de satisfacții, iar acest lucru le va fi dezvăluit când domnia lui Saturn în Casa a 6-a va fi încheiată pe 31 decembrie.

Până atunci, accentul se va pune, în general, pe rezolvarea problemelor de la locul de muncă, cele legate de carieră sau de relațiile la locul de muncă.

Vor fi nevoiți să se împace cu lucruri neobișnuite lor, astfel încât să poată fi cât mai productivi. Odată ce vor depăși aceste obstacole, se vor simți extrem de stăpâni pe ei profesional vorbind și vor merge înainta mai rapid.

Saturn încurajează, de asemenea, sinele superior să se angajeze în muncă indiferent de forma ei. Vor observa că în octombrie vor visa foarte mult. Fiind un semn de apă, intuiția lor psihică este sporită în mod natural.

Să acorde atenție subconștientului lor, care le trimite adesea mesaje. Dacă le place să aibă un jurnal, acum este momentul să înceapă un jurnal al viselor în care să consemneze aceste vise și mesaje.

Să aibă încredere în dialogul interior și să conştientizeze că sinele lor superior le trimite aceste mesaje sub forma visului. De fapt, astrele vor să le reamintească să îi lase călăuziţi de copilul interior. În timp ce sunt atât de des bine intenționaţi și productivi, este important să îşi ia timp şi pntru sine şi să se bucure de viaţă și de darurile ei.

Relaţional, putem spune că ar trebui să se bucure de prezenţa lui Jupiter în casa a 4-a, Casa familiei, a rădăcinilor, a celor 7 ani de acasă.

Pe parcursul anului trecut, este posibil să se fi extins familia într-un fel sau altul – investiții în imobiliare, renovarea casei sau îmbunătăţirea relațiilor cu familia.

Prima săptămână din octombrie semnifică pentru ei bucuria culesului, satisfacţiile aduse de roadele muncii lor, aprecierea spațiului primitor pe care l-au creat pentru ei și pentru cei dragi.

După 10 octombrie, Jupiter se mută în Casa a 5-a a iubirii, a distracţiei şi a creativităţii. Să lase alte preocupări și să se bucure de viaţă!

Diferită de Casa a 4-a, Casa a 5-a oferă perspectiva distracţiei și a bucuriei. Jupiter îi incurajează aici să nu ia viața atât de serios, deoarece el va continua să aducă noroc in eforturile lor romantice, pline de bucurie și prostie.

Dacă sunt singuri ar putea întâlni pe cineva în a doua jumătate a lunii, dar cum nu se pune problema unei relaţii serioase, este totuşi o aventură necesară!

Dacă fac parte deja dintr-un cuplu, acesta este momentul perfect pentru a se distra alături de partener. Până la 14 octombrie, Venus va fi în Casa a 3-a a comunicării.

Ar putea să se angajeze în conversații ușoare și idealiste în primele două săptămâni ale lunii. Este o perioadă numi bună pentru a avea o conversație deschisă și onestă cu partenerul lor.

Deoarece Venus este exponenta compasiunii și a înțelegerii, să fie atenţi la tendinţa unora de a-i compromite. Abilitățile lor de comunicare vor fi de dimensiuni cosmice aşa că să aibă încredere în judecata lor și adevărul pe care îl susţin.

După a 14 octombrie, Venus trece în Casa a 4-a, a familiei. Venus aici îi asigură că au o casă bine decorată, organizată și izolată de restul lumii.

Emoțiile lor vor fi influențate de natura ei feminină (n.r.: a planetei Jupiter) și vor simți nevoia să se îngrijească de familie și de cei dragi.

Profesional, Luna plină de pe 19 octombrie va fi un moment deosebit de bun pentru ei să se concentreze asupra obiectivelor sale în ce priveşte cariera.

Ce îi deranjează în ultimul timp încât să abordeze altfel cariera? Ce zone simt că lipsesc sau sunt umbrite din viaţa lor profesională?

Pe 23 octombrie se alătură acestui regal astral şi Marte ceea ce poate fi un moment de tranziție în cariera sau în viața lor profesională.

Poate că acest lucru li se va părea înfricoșător, dar sunt pe mâini bune și această schimbare este necesară pentru a trece la o situație mai bună. Această nouă oportunitate va aduce, de asemenea, câștiguri financiare, astfel încât se pot aștepta la o mică sumă suplimentară care vine în curând!

În ce priveşte perspectivele financiare ale Racului, este de subliniat că se vor confrunta cu modificări pe termen lung în octombrie deoarece vor exista schimbări majore în strategia lor financiară precum și în relaţiile cu persoanele implicate în investițiile lor.

Finanțele se vor îmbunătăți uşor spre sfârşitul lunii. Veniturile lor vor fi suplimentate de cele ale partenerului, dar și de cele ale prietenilor.

Sănătatea nu cred că va ridica probleme importante în octombrie. Totuşi, o cură de dezintoxicare va fi benefică. Sănătatea necesită mai multă atenție în timpul lunaţiilor, perioadelor de Lună Nouă şi Lună plină. Schimbarea uleiului de gătit cu ulei de canola, de exempu, și includerea ghimbirului și a usturoiului în dieta zilnică le va face bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top