Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Sagetator 2017. Vor lua startul in 2017 cu curaj si vor avansa repede din punct de vedere profesional; este o perioada buna pentru a-si pregati exact armele de care au nevoie, sa-si perfectioneze talentul si sa actioneze hotarat in directia pe care o doresc.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Sagetator 2017

Horoscop Minerva Sagetator 2017. Vor lua startul in 2017 cu curaj si vor avansa repede din punct de vedere profesional; este o perioada buna pentru a-si pregati exact armele de care au nevoie, sa-si perfectioneze talentul si sa actioneze hotarat in directia pe care o doresc. Cariera lor este pe primul loc in topul cu realizarile pentru noul an.

Pe de alta parte, vor fi nevoiti sa aiba grija sa nu ceara prea mult de la ei in favoarea celorlalti, sub pretextul ca trebuie sa promoveze cat mai repede. Dorinta lor de a promova cat mai repede se va lovi de bariera relationala, mai ales ca ei nu stiu sa minta si, daca au ceva de spus, vor spune lucrurilor pe nume.

Daca vor sa promoveze anul acesta, un sfat in acest sens este sa fie atenti ce spun si cum spun. Vor munci constant, monoton, cu unele excese, e drept, si atunci vor deveni posaci, se vor confrunta cu blocaje mentale si pesimismul le va da tarcoale, idei ca nimic din ceea ce fac nu este bine si niciodata nu vor avea succes.

CITESTE HOROSCOPUL PENTRU 2017 PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

De aceea, ar trebui sa ia lucrurile progresiv si sa nu se imprastie, riscul de a se apuca de mai multe in acelasi timp se datoreaza caracterului semnului, care este unul mutabil, incapabil sa se fixeze si atunci au nevoie de foarte multa vointa ca sa se impuna. Din iulie vor avea sansa sa-si ia zborul si sa beneficieze de pe urma proiectelor lor.

Problemele financiare vor fi mai putin stresante ca in 2016. De fapt, vor intalni circumstante care ii vor ajuta sa simplifice lucrurile, chiar si pe cele vechi, si vor rezolva situatii care pana nu demult pareau de nerezolvat, foarte simplu si foarte usor, incat nu le va veni sa creada cat de la-ndemana le era solutia. Alegerea drumului pe care vor merge va fi posibila numai cu conditia sa se gandeasca la consecinte, sa anticipeze din timp urmarile.

Ceea ce este terminat nu mai trebuie facut inca odata, pare sa fie lozinca dupa care se conduc si, trebuie sa recunoastem ca, are un sambure de adevar. Au nevoie de ceva mai multa rabdare daca vor sa castige si sa-si faca planuri cu bataie lunga in ceea ce priveste castigul. Daca anul trecut au rezolvat problema financiara, atunci pot lua o pauza si se pot bucura de ceea ce au fara a face tapaj de veniturile lor. Nu vor fi putine momentele de rastalmacire, de nesesizare sau de neintelegere a unor oportunitati, dar aceasta este in functie de configuratia din tema astrala a fiecarui Sagetator.

In ce priveste relatiile, marea greseala a Sagetatorilor este ca ei gandesc mai tot timpul cu sufletul si acest fel de a fi este legat de nevoia lor de siguranta afectiva, teama de a nu pune capat brusc unor relatii sau din nevoia de a fi siguri ca drumul spre iad este pavat intr-adevar cu bune intentii.

Niciodata parca nu vor fi mai preocupati pentru relatii cum o vor face anul acesta, indiferent daca este vorba despre o relatie de suflet sau una profesionala. Vor face totul pentru a le cultiva, amintindu-si insa permanet ca este esential sa aiba si momente de respiro inainte de trece la atac sau de a antama si alte resurse.

Impulsul plutonian pe care il resimt din plin ii indeamna ca inainte de a aborda o problema sa se gandeasca mai intai la consecinte si la cei pe care ii au in intretinere. Dorinta lor intempestiva de a actiona se reflecta foarte bine in aforismul: nu suntem toti niste Superoameni.

Realitatea tutelata de Saturn arata ca sunt oameni cu picioarele pe pamant, cu un psihic bine structurat si cu o influenta benefica asupra celor din anturaj. Este uneori nevoie sa-si evalueze relatiile pentru a se proteja de judecata simplista, meschina si egoista ale unora din anturaj, tocmai pentru a nu plati un pret prea mare datorita slabiciunii pentru cineva anume si care nu merita atentia lor.

Se pare ca tonul iubirii va fi dat tocmai de noaptea dintre ani, pentru ca Sagetatorii isi vor pune numeroase intrebari legate de dragoste si realizeaza ca raspunsurile nu sunt intotdeauna simple.

Fie ca sunt singuri sau casatoriti, vor gasi repede momente in care sa se reincarce emotional, sa retrezeasca o dragoste abia adormita sau supusa caznelor obisnuintei in doi, si vor intelege cat de importanta, de placuta si de benefica este redescoperirea acesteia in… doi, mai ales atunci cand ai rabdare cu celalalt. Fermecatori, o aparitie placuta, nu le va fi greu celor singuri sa starneasca pasiuni si inimi zburdalnice si vor dovedi ca stiu cum sa ia o relatie ca sa le fie bine.

Horoscop Minerva Sagetator 2017

Sa nu ezite, sa nu traiasca cu rezerve si sa accepte invitatiile la spectacole, chefuri, distractie, ca nu le va fi rau deloc – diversele festivaluri tematice – ale berii, ale clatitelor, ale sarmalelor, sunt un prilej numai bun ca ei sa socializeze cu usurinta si sa descopere fatetele nebanuite ale iubirii.

Vor simti nevoia sa fie in centrul atentiei, sa-si exprime disponibilitatea de a iubi. Vor merge dincolo de aparente si vor simti care sunt persoanele cu adevarat sincere, care merita atentia lor si vor deveni pasionali, asa cum le sta bine unor Sagetatori. S-ar putea sa fie mai tandri si mai diplomati ca alta data ceea ce le va da un farmec aparte si un plus de autenticitate. Relatiile parinte – copii sunt pe un fagas normal in 2017.

2017 insa va fi un an de eforturi sustinute care vor repercuta asupra starii de sanatate. Evenimente imposibil de evitat ii vor presa sa actioneze, sa dea masura energiei lor pentru a face fata obligatiilor.

Saturn le va da posibilitatea sa schimbe multe in viata lor, in special in ceea ce priveste igiena vietii, centrandu-i pe directia care trebuie, dar, in acelasi timp, ii va face prizonierii inertiei actiunilor in care sunt prinsi, tocmai pentru a le testa nu atat rezistenta, cat vointa.

Vor avea de luptat cu delasarea, cu amanarile, cu mancatul pe apucate, cu dormitul in exces, dar vor face fata cu succes tuturor acestor provocari. Ultimele trei luni ale anului vor fi deosebit de rodnice si de energice, incat si pe ei ii va surprinde de unde atata mobilitate mentala si creativitate fara astampar, si vor intelege, in sfarsit, ca sunt gata sa se implice in proiecte mai serioase si isi pot propune obiective cu bataie lunga.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop Minerva 2017

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top