Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 3-9 septembrie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 3-9 septembrie 2017 – săptămâna nu debutează prea strălucit, dar cu o tensiune acută, crescândă între Jupiter și Pluto și care tensionează şi relaţiile cu colegii de muncă, cu prietenii, pe deoparte şi cu ei înşişi pe de altă, este ca şi cum se discută despre probleme virtuale şi nu de cele care sunt în realitate și care îi poate pune financiar, în pericol.

APASĂ PE ZODIA TA CA SĂ ÎȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu Saturn conjunct cu Luna Neagră în Casa identității tensiont de conjuncţia Chiron – Lună în Casa comunicării de joi 7 septembrie, am impresia că se iau de cine nu trebuie şi pierd unul dintre cei mai puternici susţinători.

Totuşi trigoanele minore care se formează, unul cu focar Jupiter și unul cu focar Chiron sugerează posibilă schimbare neaşteptată de destin, susţinută de Venus dar și de Nodul Nord care vorbesc despre un noroc extrordinar vis-a-vis de poziţia lor socială, ca şi cum ar scăpa ca prin urechile acului de o serie de probleme de ntură juridică.

Pe 3 și 4 septembrie discuţii deschise legate de situaţii care pot fi aducătoare de bani în condiţiile în care se respectă legea însă! De aceea, le sugerez să fie atenţi la chichiţele ascunse ale oricărei situaţii, să întoarcă problema pe toate părţile, să analizeze toate aspectele şi să nu se grăbească să dea răspunsul până după 4 septembrie.

5 septembrie, îi ajută să scoată bani exact de acolo de unde se şteaptă mai puţin, adică de la duşmani şi o fac diplomatic prin medierea conflictului de către o persoană care ştie cum să pună problema cât mai delicat, mai mult, se vor relua relaţiile de amiciţie cu o persoană care şi în trecut le-a fost de folos doar că nu au ştiu cum să o preţuiască şi au îndepărtat-o fără să se gândească. Ei bine, acum vor realiza greşeala şi cu francheţea care îi caracterizează îşi vor cere scuze.

6 septembrie le aduce un trigon în semne de aer care parcă vine şi deblochează drumurile, scoate la iveală neajunsurile ce pot fi remediat în timp record, le arată şi cine le sunt prieteni cu adevărat şi cine duşman şi se vor duce ţintă acolo unde doresc.

Pe 7 şi 8 septembrie se tensionează relaţiile în familie pentru că dacă Săgetătorii au un mare păcat, acela este că nu ştiu să medieze între profesie şi viaţa personală și de aici problemele financiare. De astă dată vor simţi asta pe pielea lor cu vârf şi îndesat!
Atenție la ficat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top