Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 5-11 noiembrie 2017: Trebuie să ia lucrurile cum sunt și să meargă mai departe. Nu ar strica și puțină improvizație! Și să nu uite că soluțiile de ultim moment pot fi uneori mai bune decât cele super-gândite.

Poate nu au antrenament în a se calma, dar îl vor deprinde cu siguranță până pe 8 noiembrie. Apoi, aventura va fi la mare căutare până pe 10 – 11 noiembrie. Iar nativii Săgetător nu se vor da în lături dela aventură. Oricum, vor avea o săptămână amestecată, cu bine şi cu rău asemenea multor altor semne din zodiac.

Până pe 7 noiembrie, le sugerez să nu intre în nicio altercaţie, să nu răspundă provocărilor. Deşi ei sunt oameni calmi, greu de scos din sărite, cineva va reuşi totuşi să le pună sare pe rană şi de aici izbucnirile.

Dacă au mizat pe o carte mare, au toate șansele să le iasă, încă de la început de săptămână. Chiar dacă ideea prinde contur luni, 6 noiembrie, proiectul nu se va concretiza într-o strategie propriu-zisă decât undeva după 19 noiembrie, adică săptămâna viitoare.

În toată această perioadă, este bine ca ei să adune informații de peste tot, legat de ceea ce vor să facă. Să le adune, să le analizeze, să le supună unor indici de fiabilitate și unor tehnici de evaluare modernă cum este analiza Swot, de exemplu. Să creeze o bază de date care să le permită nu să se facă neapărat remarcați, ci să aducă îmbunătățiri în munca lor și a celorlalți, în general.

Miercuri, pe 8 noiembrie, trec la materializarea unor proiecte de care şi uitaseră. Ceea ce nu au reuşit să rezolve în câteva săptămâni vor reuşi să facă în câteva ore. Pe de altă parte, Venus în Casa a 11-a a prietenilor şi a mediului social în care trăiesc aduce pasiunea pentru unul din colegii pe care până mai ieri nici nu îl vedeau.

Joi, 9 noiembrie, centrul de greutate se mută pe segementul profesional. Reuşita unor negocieri îi reaşează la masa tratativelor dacă sunt lideri de sindicat.

Dacă nu, obţin o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme. Să nu intre în panică, să ia partea bună a lucrurilor, pentru că va fi bine. Nimic nu se pierde, totul se recâștigă pe alte căi. Să asculte sfatul pe care îl va primi pe 10 sau 11 noiembrie.

Vineri, 10 noiembrie, se repun pe tapet o serie de probleme de gospodărie. Săgetătorii vor alerga să găsească un instalator sanitar care să rezolve țeava din baie sau din bucătărie, vor schimbe şaibe şi segemenţi la utilitarele din casă, vor pune prize ori vor cumpără mici obiecte electrocasnice pe care, cu atenție, le vor pune la…încercare.

Ba mai mult, cum este sfârşit de săptămână, vor face toate pregătirile ca să evadeze două zile în alte spaţii. Și ei, ca şi celelalte semne, aleargă să-şi încarce bateriile. Este posibil ca într-una din zile să-și piardă capul și inima în fața unei persoane interesante și speciale.

Vor uita de tot și de toate și degeaba vor încerca să se împotrivească, pentru că nu vor face față. Iar atunci singurul lucru care le rămâne de făcut este să se decidă să se căsătorească, cei care sunt singuri.

Pentru cei care sunt căsătoriți este o problemă deoarece povestea ia o altă turnură. Nu de alta, dar probabilitatea unui divorț este foarte mare și în, condițiile acestea, vor trebui să aibă suflu ca să ducă lupta cu fostul sau cu fosta.

Cuplurile care nu se confruntă cu asemenea probleme încep să caute deja destinații pentru petrecerea concediului de odihnă, aleargă pentru rezervări de bilete; alte cupluri decid să se mute dintr-o zonă aglomerată într-una mai liniștită, nu neapărat rezidențială, ci mai liniștită.

Ca sănătate, le sugerez să aibă grijă la răceli, mai ales bărbaţii şi copiii, iar femeile, la clasicile dureri de spate care revin periodic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top