Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop Minerva Săgetător octombrie 2017

Horoscop Minerva Săgetător octombrie 2017.

Octombrie este pentru aceşti nativi, o lună în care li se va testa încă odată, dacă mai era nevoie, răbdarea.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Au avut un an plin, cu multe responsabilități și sarcini în viața profesională și personală, dar vor trebui să mai aștepte să vadă roadele muncii lor, până anul viitor. Soarele va avea o influență puternică asupra lor la începutul lunii octombrie, când trece prin Casa a 11-a. Este important să ne reamintim că Soarele reprezintă identitatea de sine.

Acum s-ar alege apele legate de un prieten care i-a ajutat foarte mult, ceea ce ar putea duce la încheierea relaţiei. Această prietenie i-a ajutat să crească, dar acum că au crescut şi nevoile lor s-au diversificat.

Luna plină de pe 5 octombrie, în semnul Berbecului, îi poate determina să acționeze irațional și impulsiv. În loc să lase aceste emoții, trebuie să-şi arate colţii, să facă ceva activ! Această Lună Plină va contribui însă la o intensificare a eforturilor, astfel încât vor simţi în a doua parte a lunii rezultatele acestora – oboseală şi stări ternsionate.

Relaţional, aspectele ţin de tranzitul lui Jupiter prin Scorpion, din 11 octombrie. Până în noiembrie anul viitor, vor evalua ce contează cu adevărat în viața lor. Pentru ei, acest lucru se va manifesta ca o necesitate de a defini convingerile lor spirituale.

Să îşi acorde timp să îşi noteze ideile pe care le au cu privire la filozofia vieții sau a religiei. Au ocazia să îţi împlinească dorințele prin puterea Scorpionului. Când Venus va intră în Balanţă pe 16 octombrie, energia planetei îi poate face idealişti în ce privește dragostea și relațiile.

Pe de altă parte, influxurile venusiene îi încurajează să facă compromisuri, dar există şi riscul ca, neintenționat, să ignore tocmai problemele cărora ar trebuie să le acorde atenție. Aceste provocări pot apărea mai ales între parteneri – prieteni, colegi sau membri ai familiei.

S-ar putea să nu îmbunătățească aşa cum şi-ar dori aceste relații, să nu fie mai profunde. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, în timp ce Venus se află în Balanță. Dar, uneori, este mai bine să fie neştiutori, pentru liniştea lor! Interpoziţia îi va face mai capricioşi, mai certăreţi și mai ușor influenţabili.

Mai bine să se implice în activități distractive cu cei dragi, deoarece acest tip de activităţi sunt susținute. Luna Nouă în Balanța din 19 octombrie va contracara efectele lui Venus și va crea stabilitatea de care ei au atâta nevoie în relațiile lor. Întâlnirile cu cei dragi vor fi mai dese iar natura relaţiilor mai profundă.

Luna Nouă simbolizează descătuşarea de vechi și invită la schimbare. Pentru că sunt spirite libere se vor bucura de noi perspective, astfel că 19 octombrie ar putea fi o asemenea zi de bucurie și entuziasm!

Profesional, cea mai mare influență vine dinspre Saturn, care a intrat în semnul lor în 2015 și de unde va pleca pe 31 decembrie. Saturn este planeta responsabilității, limitărilor, angajamentelor și timpului. Dacă se întâmplă să se simtă blocaţi în ceea ce fac, este spre bine lor, pentru că vorbim despre acțiunile disciplinare ale lui Saturn.

În esență, el întruchipează o figură paternă care ajută la creștere spirituală prin dragoste și structură. Uneori, pentru a atinge obiectivele pe care ni le propunem este nevoie de rutină. Saturn îi va ajuta să se confrunte cu ceea ce se tem cel mai mult: să fie constrânși!

În timp ce această limitare nu intenționează să îi îngreuneze, pot simți că nu mai au controlul asupra vieții şi acţiunilor lor, deoarece angajamentele, termenele și responsabilitățile nu se termină niciodată.

În realitate, toarnă fundația pentru obiective pe termen lung. Per total, octombrie este un moment extraordinar de creștere, de schimbări și responsabilități necesare asumate. Cele mai bune modalități de a face față problemelor de furie, este calmul pe care vor trebui să şi-l exerseze dacă vor să fie în formă. Acest lucru îi va ţine sănătoși în momentele dificile.

Financiar, acesta este momentul potrivit pentru a-şi reevalua modul în care îşi gestionează finanțele. Saturn îi va îndeamna să fie conștiincioși, chibzuiţi și mai puţin cheltuitori.

Munca le va fi plătită bine și vor putea să se bucure de petrecerea timpului liber prin călătorii după pofta inimii, spre sfârșitul anului. Saturn nu se va mai întoarce în semnul lor decât peste 28 de ani, deci au timp să mai sară calul începând de anul viitor!

Oportunităţi pentru a face planuri de călătorie vor apărea spre sfârșitul lunii, cel mai probabil vorbim de o evadare personală. Problemele financiare se vor fi rezolvat până atunci, aşa că vor putea să-şi rezerve zboruri si cazarea!

Cu sănătatea este de reţinut că în timp ce această tranziție poate declanșa sentimente de vină, resentimente și furie, toată această energie negativă o vor exterioriza într-o manieră fizică.

Sfatul meu este să facă plimbări lungi, să meargă la o sală de fitness sau să înceapă să urmeze cursuri de autoapărare. Vor avea ocazia să lege noi prietenii sau să revigoreze una uitată. Să fie deschişi la aceste posibilități și meargă încotro îi duce valul!

Vor avea, de asemenea, și puteri tămăduitoare în această perioadă, iar simpla lor prezență îi va face pe oameni să se simtă mai bine. Să fii generos este una dintre cele mai extraordinare şi mai frumoase calități!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top