Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Capricorn

Capricorn – Pot apărea blocaje financiare în primele două zile ale săptămânii, chiar dacă ei sunt recunoscuți pentru talentul cu care mânuiesc finanțele.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Prezența Lunii Negre și a lui Saturn în Casa dușmanilor, a speranțelor, a secretelor și a lucrurilor ascunse, le poate aduce neplăceri birocratice care să îi oblige să refacă o serie de documente la birou, să își reorienteze finanțele din firmă sau să reformuleze argumentaţiile juridice, ceea ce nu le place dar nu au ce face.

Să se gândească că în tot răul este şi un bine. Superiori vor remarca hărnicia şi priceperea lor şi le vor propune alte poziţie profesională care, zic eu, nu este rea deloc, depinde de cum privesc lucrurile. Nu înseamnă că trebuie să împingă lucrurile in extremis ca mai apoi să clacheze.

Dacă luni se punea problema unei virtuale promovări, marţi, pe 3 octombrie, şansele de materiliazare sunt foarte mari. Singura condiţie va fi ca ei să accepte să finalizeze niște studii, să urmeze o serie de studii, să plece la o specializare, în ţară sau în străinătate, sau să fie detașat o perioadă de timp într-o altă instituție ca reprezentant al instituţiei în care lucrează, indiferent dacă este de stat sau privată. Le intră bani în portofel, undeva pe 5 – 6 octombrie, din mai multe direcţii, ceea ce dă o notă de echilibru în plus existenţei lor.

Pe 4 octombrie atenție, risc sporit spre accidente pentru cei tineri. Deci atenţie la volan dar şi la ce se petrece în trafic, ca să nu suporte urmările ponoaselor celorlalţi.

Pe 7 octombrie vor prefera să iasă din decorul citadin şi să se reculeagă în mijlocul naturii, o modalitate excelentă de a scăpa de stresul de peste săptămână dar şi de a petrece ceva mai mult timp cu familia.

Probleme de sănătate, posibil să fie vorba şi despre o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă. Sunt vizate organe ca rinichii, coloană vertebrală dar şi încheietura şoldului, după cum la fel de bine pot afla că diagnosticul pus părintelui este unul sumbru, ceea ce îi va da peste cap. Pentru ceilalţi nativi problemele de sănătate ale perioadei ţin de alimentaţie şi de digestie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top