Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Rac

Rac – Cred că sunt cei mai dinamici nativi, deși acum nu mai vorbim despre o încărcătura de energii dinspre Săgetător și Pești. Trigonul Lună Neagră – Saturn, pe 1 octombrie, funcţionează pentru ei în câmpuri care ţin de credinţă, de creativitate, dar o altfel de creativitatea decât cea întâlnită la Gemeni.

Aici vorbim despre latura metafizică a vieţii. Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trăi intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera şi vor experimenta emoţii pe care doar ei ştiu să le trăiască la intensitatea lor reală.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Profesional nu aş spune că au probleme. Poate doar cei care lucrează în domeniul juridic, a asistenţei sociale sau a terapiilor alternative, să se confrunte pe 2 și 3 octombrie cu stări interioare care să le amplifice teama de necunoscut, dar care reprezintă de fapt poarta spre noi teritorii emoţionale şi afective. Ele pot ţine de certitudini, de convingeri sau că au luat decizia corectă. Sunt stări pe care aceşti nativi le trăiesc alternativ sau perpetuu, pentru că aceasta este însăşi natura semnului lor. S-au mai confruntat cu aceste procese de conştiinţă şi în toamnă. Poate aerul de misticism pe care-l aduce Toamna să trezească în ei dorinţa de a nu greşi, credinţa că acolo, undeva, o instanţă a destinului le va da cândva și lor o sentinţă.

Relaţional lucrurile merg nesperat de bine, cu un soi de înţelepciune dobândită concomitent cu experienţa de viaţă. Nu-şi mai sufocă partenerii şi copiii cu dragoste şi nici prietenii cu sfaturi interminabile. Îi acceptă pe toţi aşa cum sunt şi asta le dă câştig de cauză. Cel puţin în zilele de 3 şi de 4 octombrie vor excela la acest capitol.

Finanaciar trebuie să aibă grijă cum îşi drămuiesc veniturile, nu de alta, dar Jupiter prin Casa investițiilor în opoziție cu Uranus poate vorbi despre cheltuieli nejustificate sau neaşteptate în zilele de 5 şi 6 octombrie, despre întâzieri de plată care le vor da peste cap toate planurile sau planificările vizând plăţile sau despre unele pagube legate de gospodărie. Acum se va sparge o conductă, copii fac nu ştiu ce grozăvie, masina are nevoie de un nou filtru de ulei, aragazul nu mai coace şi este nevoie de un nou cuptor ş.a.

Dureri de articulaţii şi este posibil să se activeze un ulcer de care au uitat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top