Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – CAPRICORN: Au multe de rezolvat și aceasta ar fi viața de cuplu, nevoia unui partener, un nou membru de familie. Femeile ar trebui să fie atente acum la fertilitate.

Capricornii, mai ales cei născuți în mijlocul semnului, între gradele 13 și 16, acest lucru poate fi un pic mai complicat. Li se cere să lăse iubirea să îi învăluie, să se lase duși de val, lucru cam greu pentru semnele de Pământ.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dar și ei trebuie să își permită să simtă sentimentele și emoțiile altfel viața ar fi searbădă pentru ei. Să se deschidă deoarece ar putea să le aducă dragostea pe care o așteaptă de prea mult timp sau un parteneriat de o viață.

Același lucru este valabil și pentru afaceri și pentru carieră. Orientarea, de astă dată, ține de glasul inimii.

Pentru unii dintre ei, vindecarea inimii poate fi acum o prioritate. În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus.

Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul lunii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii.

Să nu abandoneze ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut. Când vine vorba de muncă, îi așteaptă lucruri interesante, în special, şi acest lucru ar putea implica schimbări semnificative în plan personal.

Este posibil să se reîntoarcă într-un moment pe care nu l-au mai trăit de mulți ani, când vine vorba de dragoste.

Posibil să se simtă ca și cum şi-au pierdut busola sau un prieten i-a părăsit tocmai acum ori că au ajuns la mila cui nu ar fi vrut, nu așa, nu îndrăgostit.

Pe de altă parte realizează că dragostea îi schimbă, nu mai sunt stăpâni pe ei și pe acțiunile lor. Adevărul este că oamenii apar în viața noastră pentru a ne ajuta să ne mișcăm în direcția care trebuie – 12, 13 februarie.

O parte din acest lucru le va trezi și lor noile posibilități din care se deschid în calea lor. Posibil să fie în căutarea unui lucru pe care nu îl pot identifica în acest moment. Dragostea pentru ei ar putea fi un proces mai lent care trebuie dezvăluit.

Intuiția le bate la ușă, să nu cumva să nu îi deschidă – 14, 16 februarie. Noua relație ar putea să le dezvăluie sau să le arate crâmpeie de personalitate asemenea unui puzzle și să scoată la lumină dorințe adânc înrădăcinate în sufletul lor. Atenție mare, anduranța nu este prietenul lor acum! Să cedeze, aceasta va fi este cea mai buna cale.

Profesional au parte de multe noi deschideri şi disponibilităţi şi ar cam fi cazul să le fructifice – 15, 16 februarie. Este timpul să lucreze la proiectele lor şi să le pună în valoare aşa cum numai ei ştiu să o facă.

Aplecaţi spre de taliu ca de fiecare dată, vor cută să ducă lucrurile la superlativ. Acest lucru nu implică neapărat aspecte tehnice, ci mă refer, în mode special, la comunicarea care ar trebui să fie în prim plan.

Mulţi Capricorni vor fi fericiți când colegii mai tineri sau colegele le vor acorda mai multă atenție. Cum să folosească acest lucru în avantajul lor?

Simplu! Ar putea, de exemplu, să îi manipuleze, în sensul bun, pe ceilalţi, subtil, încât nimeni să nu sesizeze şi să-şi facă treaba. În acest sens, este important să fie conștienți de responsabilitatea lor și dacă sunteți pregătiţi să se ocupe şi de consecințe, să acționeze – 12 – 16 februarie.

Săptămâna este una de succes pentru persoanele care nu lucrează pentru ele însele. Există șansa reală să obțină o majorare de salariu sau să promoveze într-o poziție care, deși nu este mai bine plătită, aduce demnitatea şi prestigiul pe care îl doresc pe 14 sau pe 15 februarie.

Capricornii care au propria lor afacere să se concentreze pe proiectele deja implementate.
Chiar și financiar ar putea să se afle într-o nouă poziție în acest moment.

Ar putea fi vorba de o mică pierdere până se pun pe picioare dacă vor ceva pe cont propriu sau să ocupe un post care le îndeplinește nevoile de moment, dar cu un salariu mai mic decât și-ar dori.

De fapt, vor trebui să ia o decizie în această lună, să o ia, deoarece în curând vor urca înapoi în vârful muntelui cucerit odată și vor pune lucrurile în mișcare în cel mai scurt timp!

Sănătatea lor va deveni problematică după 14 februarie. Totuşi aceasta ar putea fi îmbunătățită prin conservarea energiilor fizice și sexuale.

Exerciţiul fizic și dieta îi va ajuta la menținerea sănătății. Aceste remedii simple, la domiciliu, îi pot ajuta să vă amelioreze majoritatea afecțiunilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top