Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – FECIOARĂ: Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu stare bună de sănătate dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine.

Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu săptămânile trecute, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor fi ocupaţi cu activități de caritate și umanitare pentru a-i ajuta pe cei cu probleme. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine.

Religia și filozofia le va capta atenția și vor încerca să le înțeleagă în profunzime. Majoritatea vor fi angajaţi în hobby-uri intelectuale şi vor încerca să se exprime în moduri artistice.

Cel mai bun lucru în aceste momente este să-și asculte intuiția care însă poate fi o adevărată provocare pentru ei și destul de greu de urmat, deoarece intuiția este dublată acum de o mare îndoială interioară. – 14, 15, 16 și 17 februarie.

Au multe de vindecat. Totodată îi sfătuiesc să fie atenți la problemele de sănătate pe care, cu toată grija lor, le-au ignorat.

Ar putea avea nevoie de un mic sfat de la un prieten ori să muncească alături de el în acțiuni de voluntariat.

De fapt, comunitatea pe care o servesc este cea mai prietenoasă și mai importantă pentru ei, în această lună. Vor câștiga ceva mai mult respect, iar oamenii se vor baza pe ei pentru a găsi răspunsul la întrebările pe care le vor pune și care zac de forarte multă vreme în mintea lor.

Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa. Alte Fecioare, mă refer la cele singure acum, vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou.

Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare, mai ales dacă simt o nevoie reală pentru asta – 14 februarie.

Singura problemă cred că va fi să găsească ceea ce îşi doresc. Vor trebui să depună ceva mai mult efort pentru acest lucru, dar nimeni nu le-a spus că va fi un drum ușor.

Mai mult, cu cât drumul este mai dificil cu atât îi va ambiţiona să îşi dorească mai mult altceva. Felul lor de a fi, adaptabilitatea și capacitatea de a ieși chiar și din cele mai dificile situații i-ar putea duce scurt direct la prinţesa sau prințul din turn – 15 februarie.

Vor avea noroc, iar cel mai important lucru este să nu se îndoiască micio clipă de șansă sau de noblețea impulsurilor tale.

Dacă sunt mânaţi însă de interese egoiste, dacă uită ce anume i-a înflăcărat când au pornit pe acest drum, Pluto va avea grijă să ia situaţia în mâinile sale.

Sper să nu facă asta, altfel nu vor avea nicio şansă să câştige. Să ia lucrurile pe îndelete pentru ca ele să se petreacă cum vor ei. Același lucru este valabil pentru sarcină și pentru copii.

Este posibil să fie nevoit să țină cont de viața fiecărui coleg și să fie mai apropiat de ei. S-ar putea să fie persoana chemată destul de des pentru a găsi soluții sau a calma o criză de nervi.

Dacă lucrează în domeniul comunicațiilor, inclusiv domeniul IT, electronică, internet, corespondență, transport sau orice alt comeniu care necesită cabluri sau fire dar mai ales cuvinte, ar putea fi eroul săptămânii.

Cu toate acestea vor trece prin momente când vor fi nevoiți să acorde mai multă atenție la ceea ce spun, să verifice totul de două ori și să copiezi fișierele cu care lucrează pentru o mai mare siguranță, în special pe 14 februarie la eclipsa parțială de Soare.

Atenția la detalii le va fi abătută, mai ales când va fi vorba despre oportunitățile în carieră.

Dacă se gândesc să aplice pentru un nou loc de muncă sau așteptă informații despre un loc de muncă, atunci lucrurile se pot mișca puțin mai încet decât și-ar dori. Sugerez o decizie în acest sens abia luna viitoare.

Financiar sunt dependenţi de grija pentru celălalt. Posibile probleme de sănătate care vor necesita cheltieli.

Oportunitatea de a-şi analiza cariera va duce la schimbări majore în strategia financiară. Banii vor trebui cheltuiţi pe nevoile familiare.

Fecioarele vor trebui să-şi lucreze puţin imaginea personală pentru a avea mai mult succes financiar, deci îşi vor schimba nu doar garderoba ci şi bijuteriile.

Le sugerez să lase rutina deoparte și să se gândească la relaxare, la faptul că periodic au nevoie de o reevaluare a felului cum interacționează mintea cu trupul și cu sufletul. Atenție la dieta pe care o urmează.

Posibil să aibă nevoie de sfatul unui nutriționist sau de o recomandare din partea unui specialist în domeniul sănătății. În special pe probleme digestive!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top