Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018 – SCORPION: S-ar putea să se simtă puțin lăsați deoparte săptămâna aceasta.

Într-adevăr, există multe aspecte care lucrează pentru ei, dar ele le cer să se armonizeze în mod natural romantismul, chiar dacă eclipsa le cam strică jocurile.

Previziuni integrale Horoscop Minerva săptămâna 11 – 17 februarie 2018

DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A-ȚI CITI HOROSCOPUL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tot acum vor trăi acut senzația că toată lumea trage de el ceea ce îi cam dezechilibrează dacă nu sunt atenți și nu e bine. Sr putea să nu realizeze ce se petrece cu ceilalți, preocupat fiind de problemele lui. Eclipsele?

Ambele îl pot ajuta sau pot lurca împotriva lui, în funcție de tema natală. În mod normal ele formează un pătrat cu semnul lor.

Dacă însă au planete personale în semne care sunt armonice cu eclipsele, s-ar putea ca acestea să le aducă echilibrul interior pierdut.

De fapt eclipsele au menirea de a-i face să vadă ceva ce nu au mai văzut înainte la ei care le-ar putea afecta, mai mult sau mai puțin, cele mai profunde și mai adevărate relații din viața lor.

Cariera lor s-ar putea schimba, de fapt, în tot și toate ar putea avea parte de o schimbare radicală și să o pornească pe un alt drum.

Relaţional, cei care sunt singuri ar putea întâlni iubirea unveva peste hotare când vor pleca în delegație sau în excursie. De asemenea, pot întâlni dragostea în mediul academic sau în locuri spirituale.

Cuplurile vor fi preocupate cu planurile de renovare ale casei, dacă însă doresc să investească într-o casă nouă ar trebui să amânate până după 20 martie.

La fel se pune problema şi pentru conceperea unui copil, este o lună propice pentru aşa ceva dar să se gândească foarte bine dacă doresc un copil. Un lucru foarte important este să fie ei înşişi.

Nu este nevoie să fie originali, ci că se concentreze asupra exemplelor altor persoane. Au o minte inovativă, deci să o folosească!

Dacă vor neapărat să câştige atenția cuiva, ideală ar fi o acțiune combinată de viclenie și de carismă. Să fie convingătoră și aşa cum procedează acum vor trebui să procedeze în continuare.

Totuşi jocul amoros rebuie să fie unul blând, nu unul care să compromită flagrant propriile sale principii. Cei dragi îi vor sprijini în orice fac, în general, 16 și 17 februarie vor fi un moment excelent pentru dezvoltarea relațiilor de familie și ar fi păcat să nu se folosească de asta.

În ce privește profesia, dacă există blocaje în viața lor de zi cu zi sau în activitățile lor acestea sunt menite să îi lumineze vis-a-vis de capacitățile propriei energie.

Posibil ca tot ce-și doresc săptămâna aceasta să fie cariera lor pentru că cele ai multe teste la acest nivel le va da, lucru care are putea să îi afecteze sănătatea.

În momentul când apar aceste probleme, este bine să o lase mai mai moale și să accepte că asta este viața. Ușor de spus, greu de făcut.

Dacă sunt în căutarea unui loc de muncă, să facă bine și să nu autopedepsească pentru vini imaginare, lucrurile se vor clarifica, este nevoiae doar de puțin timp.

Este doar faptul că eclipsele lunii acum trebuie să le îndrepte atenția spre calea cea bună pentru că Scorpionii de vârsta a doua trec acum, prin schimbări majore, și de mentalitate și profesionale.

Financiar este timpul să îşi revigoreze conturile, cu sume consistente din activităţile pe care le desfăşoară. Instinctul lor financiar este admirabil și pot câștiga mai mulți bani ajutându-i pe alții să devină bogați decât să se ajutepe sine. Veniturile lor vor spori prin multă determinare și efort.

Acum îşi pot plăti datoriile făcute în luna iunie. Câștigurile lor sunt sporite de cele ale partenerului de viaţă sau din economii provenite din redevențe pentru persoanele angajate în artele plastice.

Ca sănătate simt o puternică nevoie de stabilizare, de împământare și toată luna va fi așa. Să consume alimentele pe care le dă pământul cum ar fi rădăcinoasele, și dacă este posibil să facă și exerciții fizice.

Atenție deosebită la rutina cotidiană, deoarece aceasta va fi cea mai bună modalitate de a se echilibra în această lună.

De asemenea, orice proiect care presupune mișcare îi va ajuta să se mențină în formă și folositori acolo unde sunt. Atenție, de asemenea, la alimentație ca și componentă a stilului de viață, în general. Să fie atenți la consumul de zahăr și de carbohidrați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top