Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – BERBEC

Săptămâna aceasta li se cere Berbecilor să fie mai profunzi. Din 10 octombrie, știm că Jupiter, Marele Benefic, a ajuns în Scorpion, în Casa a 8-a a acestor nativi, casa intimității, a ezoterismului dar și a jocurilor financiare.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nativii Berbec se vor împărți între jocul seducției în dormitor, încercarea de a-și controla mai mult viața și acumulare financiară, pe măsură ce planeta expansiunii se plimbă prin această casă până pe 8 noiembrie 2018.
În schimb nu vor fi nevoiți să depună prea multe eforturi. Vor atrage oameni importanți în viața lor. Dacă trebuie să schimbe ceva, atunci scadă din intensitatea și magnetismul animalic care îi caracterizează în intimitate, pentru a se proteja de relațiile toxice.

În timpul acestui tranzit, pot intui exact oamenii care li se potrivesc, care să îi ajute să se maturizeze, nu doar fizic ci și emoțional, cu care vor fi pe aceeași lungime de undă și îi vor ajuta să-și ducă mai departe cariera.

Berbecii singuri trebuie să țină stacheta pe care singuri au ridicat-o, pe 16 – 17 octombrie și să nu lase pe nimeni altcineva să intre în viața lor, decât pe cine merită. Jupiter stăpânește creșterea, expansiunea și explorarea, iar casa a 8-a este domeniul intimității, erotismului și metafizicii. Ar putea ca în doi, să împletească relația cea mai inspirată și mai potrivită pe care au avut-o vreodată.

În timpul acestui ciclu jupiterian, loialitatea și libertatea nu se exclud, așa că să își păstreze mintea limpede vis-a-vis de virtualii parteneri ori virtualele aranjamente, cum ar fi o afacere la distanță. O relație fierbinte ar putea să devină oficială în 2018. De asemenea, vor trebui să aibă grijă la gândirea obsesivă care poate duce la deraierea emoțiilor, cum ar fi gelozia sau posesivitatea. Berbecul prea atașat ar putea dori să își provoace propriile limite prin extinderea acestora, în timpul acestui ciclu.

S-ar putea ca pe 19 și 20 octombrie, să se bucure de ajutorul unui alt cuplu, care să îi inițieze în tehnica masajului erotic sau pot participa la un atelier tantric unde să își împărtășească cele mai sălbatice fantezii. Simpla deschidere spre aceste lucruri poate fi un proces cât se poate de serios.

Pentru că Jupiter este și stăpânul călătoriilor și a spiritului de aventură, o călătorie de suflet, împreună cu peroana iubită, le poate întări legătura. Destinația aproape nu contează atât vreme cât au o timp de intimitate și timp petrecut în doi, pe itinerariu.

Pe de altă parte, cei căsătoriți care nu reușesc să își resuscite relația pot apela la ajutor, inclusiv consiliere, și abia apoi să decidă să pună capăt relației. Dacă totuși decid să se separe, atunci să o facă cu calm, împăcați cu ei înșiși și chiar cu recunoștință, gândindu-se doar la lucrurile pozitive pe care le-a adus relația.

Sâmbăta, pe 21 octombrie, se vă deschide oficial sezonul, ca să spun așa. Venus, veșnica îndrăgostită, este în domiciliu, în Balanță și în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel dar și a relațiilor angajate. Berbecii singuri ar putea întâlni pe cineva care bate de departe tot ce au întâlnit până acum. Să-și reamintească de legea contrariilor care se atrag, și să rămână deschiși persoanei care este mai mult completarea decât clona lor. Să își imagineze ce vor de la și cum arată viitorul parteneriat.

Își doresc un partener pe care să îl aibă alături tot timpul sau un partener pe care să îl vadă doar la sfârșit de săptămână? Cu cât le este mai clar ce vor, cu atât le va fi mai ășor să nu se rătăcească în peșterea dorințelor. Este o săptămână în care Venus poate ajuta cuplurile să-și aprofundeze legătura și să ridice lucrurile la un nivel mai înalt, pline de suflet și de senzualitate. Dacă doresc mai multă angajare, vor trebui să se seteze pe nivelul inimă-la-inimă.

Timpul este totul, de aceea le sugerez să evite să fie romantici într-o noapte când partenerul lor vine acasă obosit și tracasat. Pe de alta parte, daca au găsit momentul propice, vor trebui să discute termenii angajamentului. Ar putea fi o chestiune simplă și în același timp complicată, dar vor reusi să meargă mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top