Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – CAPRICORN

Nu este nimic în neregulă cu inima sau cu sufletul lor când se pune problema carierei – sunt campionii muncii – dar nu uitați că niciun bărbat sau femeie Capricorn nu este un solitar, chiar dacă în ultimele 13 luni, s-ar putea să se fi simțit așa, cu expansivul Jupiter în marș prin Balanţă, în Casa a 10-a a carierei, ambiției și a succesului.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea să fi simțit presiunea să-şi intensifice jocul sau să tragă de ei, pentru a profita la maximum de oportunitățile pe care le-au avut. Dar este o schimbare mare care vine săptămâna aceasta și o veste bună pentru viața lor socială și pentru cei care se bucură să petreacă timpul cu ei!

Cu Jupiter în Scorpion, sunt gata să înceteze să mai ardă uleiul din lampă până după miezul nopții, sclavi al termenelor limită și crezând că doar ei trebuie să îşi asume toată responsabilitatea.

Este timpul să caute și să empatizeze cu prietenii, colegii și spiritele înrudite, atât online, cât și în viaţa de zi cu zi. Semnul lor auto-determinat face să nu îi deranjeze să meargă singuri, dar în următoarele luni vor descoperi că le place să lucreze în grup și că puterea colectivă a unei echipe poate face proiectele mai ușor de realizat și mai creative. Acest lucru nu se referă doar la viața profesională.

În sfârșit, au timp să se alăture unei organizații, să se implice în activităţi umanitare sau de creștere personală şi care să îi recompenseze într-un mod holistic. Din moment ce Jupiter este aventurierul zodiacului, s-ar putea ca pentru ei să aibă loc noi aventuri provocatoare si interesante – un club de schi, de calatorie sau lectii de alpinism. Deoarece acest sector al temei lor natale guvernează toate aspectele digitale, se pot bucura de explorarea unor noi spaţii virtuale, fie că este vorba de propriul lor blog, de YouTube sau de un site de comerț electronic.

Dacă aveți deja o afacere on-line, anul viitor ar putea fi momentul potrivit pentru a vă extinde vânzările online sau pentru a găsi oportunități de extindere a mărcii, cum ar fi webinarii-le sau produsele descărcabile. Să fie selectivi în legătură cu ele dar şi cu cele în care s-au implicat. Şi cum vorbim despre un ciclu jupiterian, vor să fie inteligenţi și pricepuţi cu cei cu care lucrează, mai ales că îi reprezintă!

Să le împărtășască valorile, stilul de lucru și obiectivele. Interviul și cunoașterea terenului înainte de a se alătura grupului, are un sens bun în afaceri, așa că să nu fie stânjeniți ci profunzi, în stil capricornian, şi să delege responsabilităţile.

Odată ce Jupiter părăseşte scena, adepta plăcerii necondiţionate, Venus, va umple golul – pentru câteva săptămâni, alături de Marte. În timp ce sunt siguri că păstrează un ochi atent asupra tuturor problemelor profesionale, stilul și atitudinea lor poate fi un întreg mult mai ușor de manipulat. Venus îi ajută să identifice linia care separă afacerea de plăcere și să aprecieze diferența dintre a trăi la locul de muncă și a lucra pentru a trăi o viață bogată și robustă acasă la ei!

Semnul lor, care iubeşte structura şi ierarhiile, ia granițele şi limitările în serios și ar putea ca în timpul acestui tranzit să vadă în colegii lor potențiali prieteni adevărați și să li se alăture în orele de destindere. Legăturile profesionale puternice mențin unse roțile angrenajului de la 9 la 5 şi sunt buni pentru cariera lor, deoarece aceştia sunt oamenii pe care îi vor întoarce mai târziu la viață, le vor da referințe și le vor asigura chiar şi un loc de muncă, mai târziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top