Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – FECIOARĂ

Aceşti nativi sunt gata să scape de lucrurile care nu le mai convin. Mai mult, Jupiter, care şi-a început călătoria prin Scorpion, le amplifică simțul aventurii și al curiozității dar şi dorinţa de a ajuta, se află în Casa a 3-a a comunicării. Aceasta ar putea fi gura de aer proaspăt de care au nevoie.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Posibil să fi înregistrat o creștere profesională semnificativă şi şi-au clarificat următoarea traiectorie a carierei lor sau cel puțin au înţeles ce nu doresc să mai facă și acest lucru le-a adus un grad mai ridicat de stabilitate. Începând de săptămâna aceasta, pot începe să construiască pe acea fundație solidă și să îşi coloreze viața într-un mod nou și inspirat.

Pentru început, să se pregătească pentru o viață socială mai agitată decât până acum, până pe 8 noiembrie 2018. Sunt dispuşi să compenseze timpul pierdut! Nu trebuie să facă mare lucru pentru a da lovitura. Casa a 3-a guvernează activitățile din comunitatea în care trăiesc, iar orașul natal ar trebui să se dovedească o sursă variată de activităţi și, mai important, o variantă optimă pentru distracţie.

Posibil să-şi dorească să petreacă mai mult timp în locații din apropiere, fie pentru cină, pentru o băutură sau o cafea, pentru a cumpăra sau a verifica anumite disponibilităţi. Împreună cu câțiva prieteni pot deveni obișnuiții localurilor preferate. Un potenţial avantaj pentru Fecioarele singure: ar putea întâlni perspectiva unui loc de muncă la care ar putea ajunge foarte repede, mergând pe jos. Dacă nu găsesc ceea ce caută, să aştepte că nu este nicio problemă!

Deoarece Casa a 3-a este şi o casă a transporturilor locale, este posibil să-şi dorească să investească într-un nou set de roți pentru iarnă. S-ar putea să facă o mulțime de kilometri și vor avea nevoie de o maşină fiabilă. Pentru a vă face călătoria mai plăcută și mai productivă, faceți upgrade la gadgeturi, puteți să vă înscrieți pentru podcast-uri interesante sau cel puțin obțineți un nou wireless pentru computerele de bord.

Cum Venus valează alături de Marte în Balanţă, să se asigure că nu îşi pierd complet gustul pentru fineţurile vieţii. Plăcerea lor pentru lucrurile frumoase – haine, mobilier, mâncăruri fine, va cunaşte o turnură neaşteptată, deoarece sâmbătă Venus se îndrăgostește de tot ce înseamnă lux, până pe 7 noiembrie. Sunt vizate cosmeticele de orice fel, de la rujuri, lacuri, la creioane de ochi și rimel. Să încerce să găsească o modalitate de a se bucura cel puțin de o parte din acestea atunci când doresc.

Sâmbătă vor să se distreze la cumpărături? Atunci să le facă on line sau să-şi însoțească prietenii/a la cumpărături. E drept, pot găsi accesoriul de vis pe eBay sau la un magazin de firmă, dar parcă este mai plăcut să o faci personal. Dacă nu pot rezista dorinței de a cheltui, atunci să facă o evaluare realistă a finanțelor și să stabilească o limită pentru ceea ce pot cheltui. Astfel, vor putea să se bucure de noua achiziție cu atât mai mult cu cât portofelul lor nu s-a golit, mai ales că trebuie plătită şi chiria luna viitoare, exact așa cum este prevăzută în factura cardului de credit.

1 Comment

1 Comment

  1. eu

    2017-10-12T10:02:01+03:00 at 2017-10-12T10:02:01+03:00

    „Un potenţial avantaj pentru Fecioarele singure: ar putea întâlni perspectiva unui loc de muncă la care ar putea ajunge foarte repede, mergând pe jos. ”
    Ce treaba are munca cu fecioarele singure????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top