Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017 INTEGRAL. Previziuni complete pentru fiecare zodie în parte pentru săptămâna care urmează.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017 INTEGRAL

Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec– Săptămâna aceasta li se cere Berbecilor să fie mai profunzi. Din 10 octombrie, știm că Jupiter, Marele Benefic, a ajuns în Scorpion, în Casa a 8-a a acestor nativi, casa intimității, a ezoterismului dar și a jocurilor financiare. Nativii Berbec se vor împărți între…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Taur– Și la acești nativi dragostea plutește în aer. Este ca apa de băut și simt asta cu fiecare celulă. Din 10 octombrie, s-a produs o schimbare majoră în oceanul lor emoțional, pe măsură ce jovialul Jupiter a început prospectarea în Scorpion, în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel. Marele Benefic a mai fost aici în… CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Gemeni– Ridicați un pahar de bunăvoință, întru sănătatea voastră spun asta, pentru că trebuie să gândiți în manieră eco și curat! Și pentru Gemeni, evenimentul demn de remarcat s-a produs pe 10 octombrie, când Jupiter și-a stabilit baza de operațiuni în Scorpion, tot în Casa a 6-a a muncii și a sănătății. Aceasta este o mare schimbare de dispozitiv, deoarece Marele Benefic va sta în acest sector aproximativ…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Rac– Aud cumva un clopoțel, sotto voce, în ei? Este apelul de trezire pentru noutăți și nu trebuie să amâne ci să se ridice și să strălucească, să impresioneze, mai ales că veșnicul optimist, expansivul zodiacului, Jupiter, navighează din 10 octombrie prin Scorpion și în Casa a 4-a, a familiei, a eredității, a rădăcinilor! Nu este o glumă. Este un spectacol legitim. Ceea ce înseamnă că trebuie…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Leu– Nu ştiu dacă îşi doresc în mod special să lucreze în străinătate, dar s-ar putea să fie tentaţi de o asemenea ofertă. Se pot simți traşi în direcții opuse, în momentul în care Jupiter va intra în Scorpion și în Casa a 3-a a comunicării, a comunităţii în care trăiesc şi a drumurilor scurte și a familiei, până la 8 noiembrie 2018. Influența expansivă a Marelui Benefic îi poate face să trăiască…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Fecioară– Aceşti nativi sunt gata să scape de lucrurile care nu le mai convin. Mai mult, Jupiter, care şi-a început călătoria prin Scorpion, le amplifică simțul aventurii și al curiozității dar şi dorinţa de a ajuta, se află în Casa a 3-a a comunicării. Aceasta ar putea fi gura de aer proaspăt de care…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Balanță– Extinderea este distractivă, dar ar putea slăbi puţin ritmul? Viața pentru ei şi-a reluat cursul normal pe 10 octombrie, când semnul lor, pragmatic şi echilibrat, îl vede pentru ultima oară pe expansivul Jupiter, în oglinda retrovizoare. A sosit momentul să se deconecteze, mai ales că le place să…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Scorpion– Pentru nativii Scorpion, de marţea trecută, tonul astra s-a schimbat. Jupiter le-a readus strălucirea! Expansiv şi de bun augur, Jupiter se lansează în Scorpion pentru următoarele 13 luni, asemenea unei rechete pe orbită. După ce o perioadă de un an a lâncezit în Balanţă, dar în Casa a 12-a a introspecţiei şi a secretelor, a duşmanilor ascunşi şi ale lucrurilor secrete, şi pe parcursul căreia s-au …CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Săgetător– Trebuie să înceapă să lase motoarele la relanti. Acum este momentul să scoată cheia din contact şi să parcheze pentru următoarele 13 luni! După un an plin, în care au adunat şi bune şi rele, avându-l pe Jupiter în Casa prietenilor, a speranţelor, a muncii în colectiv, sunt gata probabil să distingă nuanțele, metaforic vorbind şi să-şi tragă sufletul, chiar dacă este încă toamna…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Capricorn– Nu este nimic în neregulă cu inima sau cu sufletul lor când se pune problema carierei – sunt campionii muncii – dar nu uitați că niciun bărbat sau femeie Capricorn nu este un solitar, chiar dacă în ultimele 13 luni, s-ar putea să se fi simțit așa, cu expansivul Jupiter în marș prin Balanţă, în Casa a 10-a a carierei, ambiției și a succesului…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Vărsător– Pentru aceşti nativi este timpul să treacă la controlul vitezei de croazieră, să apese pedala De acceleraţie și să se aştearnă la drum, pentru a-şi îndeplini visele. Este marele avânt pe care l-au așteptat de foarte multă vreme. Jupiter, planeta norocului, a creșterii și aventurii, atrage mizele în noua casă în care a intrat și …CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Pești– Astrele aruncă momeala şi Peştii ies din ascunzători! Stăpânul lor Jupiter, conjunct cu Soarele, este în Scorpion și în Casa a 8-a a intimităţii şi a moştenirilor, pentru următoarele 13 luni. Lumea lor este pe punctul de a se extinde într-un întreg mult mai mare, mai tare, mai rapid și mai interesant…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top