Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – LEU

Nu ştiu dacă îşi doresc în mod special să lucreze în străinătate, dar s-ar putea să fie tentaţi de o asemenea ofertă. Se pot simți traşi în direcții opuse, în momentul în care Jupiter va intra în Scorpion și în Casa a 3-a a comunicării, a comunităţii în care trăiesc şi a drumurilor scurte și a familiei, până la 8 noiembrie 2018.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Influența expansivă a Marelui Banefic îi poate face să trăiască cu nostalgia orizonturilor îndepăratate în suflet. Dar dacă pe plan intim, sunt activi şi au starea de spirit pentru a crea, efectul stabilizator se va resimţi în dorinţa de a dormi în același pat în fiecare noapte.

Sigur, există întotdeauna posibilitatea să îmbine aceste două energii într-un mod creativ, cum ar fi să facă un schimb de apartament cu prietenii care trăiesc în străinătate sau să cumpere efectiv o locuință mai mare sau încă o casă – o fâşie de plajă sau o cabană la pădure? Poate că este timpul să-şi transforme dormitorul respectiv sau colțul liber dintr-o cameră în spațiu de exerciții fizice.

Unii Lei s-ar putea să decidă să îşi cedeze afacerea, cu ajutorul unui agent imobiliar. Cu talentul și creativitatea lor nativă în vânzări, ar putea face ravagii săptămâna aceasta. În orice caz, nu se vor mulțumi cu aceleași vechituri. Jupiter le deschide apetitul pentru aventură, așa că dacă nu au o călătorie sau o formă de mișcare pe agenda de lucru sau în buget, să caute alte modalități de a face mişcare.

La nivel personal, se vor evidenția relațiile de familie cu probleme. Este momentul ca acum, dacă au tăcut ani de zile fără să-şi spună oful, să abordeze subiectele tabu. Să vorbească politicos şi la obiect, să explice fără ocolişuri cum s-au simțit și să se asigure că sunt lăsaţi să vorbească fără întrerupere. Ar putea exista momente stânjenitoare, dar pot lămuri lucrurile odată pentru totdeauna!

Sezonul social începe cu seriozitate sau pot să îndrepte o greșeală, mai ales că de sâmbătă, Venus şi Marte sunt în Balanță, un semn în care ele se simt foarte confortabil și Casa a 2-a a banilor proveniţi din muncă proprie şi a stimei de sine, până la 7 noiembrie. Calendarul lor se va umple rapid cu evenimente – distracţii, culturale, ateliere de lucru și excursii de weekend. Ar putea frecventa mai multe cercuri prietenoase în această fază scurtă, dar intensă.

Cu calitățile lor native de conducător, nu se supără când oamenii le cer părerea pentru a alege locații și activități. Cuvântul lor este poruncă pentru ei! Cum Casa a 2-a este asociată cu veniturile porprii, cu bunurile şi proprietăţile care le au, cu stima de sine, ar putea să dorească să găzduiască un eveniment propriu sau proiectul unui prieten.

Venus este planeta iubirii și a romantismului, aşa că este posibl să prefere să păstreze lucrurile luminoase. Cuplurile pot experimenta ceva deosebit. Iarba ar putea arăta mult mai verde de cealaltă parte a gardului. Înainte de a se bate cu pumnul în piept, trebuie să discute. Comunicarea cinstită va fi întotdeauna piatra de temelie a relaţiilor de durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top